Annonse

INTIMKONSERT I EGEN STUE?

//Annonse

Hei igjen, darlings ♥

Jeg nevner både titt og ofte hvor imponert jeg blir av norske artister, som gunner på og gjør sin egen greie! Som har en sangstemme jeg bare kan drømme om, og som skaper magi med det samme de åpner munnen. Iselin Solheim er en av dem.. En av de artistene som gjør ting på sin måte! Et up and coming vidunder som kommer til å lage mye bra fremover, og nå kan du vinne en intimkonsert for en du er glad i, med nettopp Iselin Solheim. 

Dette må være den herligste konkurransen og ikke minst premien så langt i år!! Jeg hopper og jubler, og så ønsker jeg at den av dere som vinner vil ta meg med på intimkonsert, haha.. Neida.. Dere skal få slippe å drasse rundt på et skravlete kvinnfolk i slutten av 20-årene. LOL!

Biola smoothie kjører nå en kampanje hvor de presenterer Iselin Solheim, og HER kan du følge Iselins humpete vei til en smooth musikkvideo, samt delta i konkurransen!

Jeg vedder en hel ukelønn på at du kjenner noen som fortjener en smooth opplevelse. Kanskje er det en som alltid stiller opp for deg, som alltid er der, som er en god lytter, og en fantastisk venninne? Kanskje er det mammaen din som fortjener en intimkonsert? Nominer din venn HER

Nå skal jeg prøve å senke skuldrene mens Frk. Solheim går på repeat. Og snart er det middag.. Pasta, pesto og parmesan. YUMMY!

Har dere det fint? Er dere keen på intimkonsert? Har vi en FAB mandag? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse