INZPIRE.ME

Gooood morgen!

Det er mandag igjen, dagen jeg hater som pesten, så for å komme meg litt in the mood, så søker jeg inspirasjon. Så nå har jeg surfet litt på favorittsiden Inzpire.me igjen. Jeg har jo tipset om denne siden hundre ganger før, det er umulig å ikke finne inspo her! Og nå begynner det jo virkelig å nærme seg sommer og festivalsesong! Belinda og jeg har planer om å ture litt rundt på festivaler, og da må man jo være kledd for anledningen. 

Så på Inzpire.me har jeg laget lister med inspo til dette, og dere finner meg som vanlig HER.

Inzpire.me har nå over 85.000 produkter på siden sin, og kommer garantert til å bli din nye shoppingfavoritt om du ikke har sjekket ut siden enda. De har også en Facebookside jeg følger flittig med på, hvor de daglig leger ut produkter og inspirasjonskollasjer. Du finner den HER.

I tillegg har BikBok vært i forkant av festivalsommeren og laget en egen festivalkolleksjon på sin nettside, jeg sjekket den ut nå nettopp og de har masse fresht altså! Så sjekk ut Inzpire.me og se om dere finner noe dere liker!

Nå skal jeg la dere kose dere med inspo og shopping mens jeg gjør klart kveldens Snikk Snakk episode.. Belinda er jo hjemme på Sørlandet denne uken, men STORE TV-STJERNER som vi er, så har vi jo forhåndsinnpilt en episode som bare må redigeres litt.. Så vi sees i kveld! 

Klem i fleng