Annonse

IRRITASJONSTOPPEN!

Du slenger deg ned på såffan etter en lang uke…

Det er fredagskveld, du er iført samme slitne joggedress som du har vært iført på kveldstid gjennom hele uken.. Håret er ikke vasket på så lenge du kan huske, og det eneste du har i skapet er noen usle nudler fra Mr. Lee. Du har ikke giddet å gå på butikken, og det får du smekk for nå.. Dvaske nudler på en fredagskveld, liksom. Ikke akkurat noe å rope hurra for!

Fredagsunderholdningen i form av Norske Talenter snurrer på TV’n, og selvom fredagsmiddagen var kjip som fy, koser du deg.. Det er jo fredag, og du ligger tross alt på såffan. Det er en ganske så fin kombinasjon.. 

Du finner til din store glede et par klementiner i kjøleskapet.. Disse hadde du helt glemt, og gleden over noe annet enn nudler er stor. Du skreller etter alle kunstens regler, og i det du tygger den første båten i to, setter du tennene rett i en stein.. BAH!

«Please si at det bare er én stein i denne klementinen.. Pleeaaaaseeeee!«

«Glem det, din lille looser! I denne klementinen har vi gjemt 26 steiner, bare sånn for å ødelegge fredagshyggen.. TJUESEKS!» 

Går det an? Finnes det noe mer irriterende??? Sånn bortsett fra folk som SKAL inn på trikken før du har kommet deg ut, papirsugerør, kaffe quotes og kø?? Fy fader så irriterende.. Såpass irriterende at jeg dedikerer et helt innlegg KUN til steiner i klementiner, hahaha!

Ha en fin fredagskveld, fininger. Nå skal jeg gå løs på klementin nummer to, som sikkert inneholder like mange steiner som den første lille rakkern. Satan! Nå er jeg sur, haha!

Annonse