Annonse

IS THIS REAL LIFE?

//Lokal tid: 00.05

God morgen, fine venner ♥

Åh! Jeg har gjennom denne reisen hatt noen helt vidunderlige dager, men to av dem inntar faktisk pallplassering i livets beste dager – i dag er en av dem!

Det var helt innafor å reise fra Las Vegas, vi hadde fått vår dose neonlys, gambling og mojitos, og nå har vi kommet oss til Page. Dette er en liten by i det nordlige Arizona, som ligger på den sørlige bredden av praktfulle Lake Powell. Her tilbys besøkende enestående rekreasjon, samt et bredt utvalg av overnatting og tjenester, og beliggenheten er helt ideell for å utforske mange av de kjente nasjonalparkene og monumentene.

Kjøreturen hit er rett og slett helt magisk. Røde fjell strekker seg høyt, mens du kjører ut i ingenmannsland – det er noe så vanvittig befriende ved å være på veien i slike omgivelser. Etter en liten chill out på hotellet mens vi ventet på solndgangen, dro vi til Hoseshoe Bend, og la meg bare si; HALLELUJA! Herregud for en ubeskrivelig, spektakulær opplevelse.

IMG_0689

Det var ikke lett å fotografere Horseshoe Bend i sin helhet, og som en av dere fine lesere nevnte, så ville nok en drone vært midt i blinken akkurat her.

Det er jo så skummelt å stå helt på kanten, men jeg følte i hvert fall at jeg fikk tatt et par bilder som gir et relativt riktig inntrykk av hvordan det ser ut her. Vi ble i hvert fall blown away, så nå krysser jeg fingrene for at GoProen på en lang selfie stick, har klart å gjøre en litt bedre jobb enn hva jeg klarte å gjøre med kameraet, haha.

Vi rakk akkurat solnedgangen, og hele opplevelsen var ubeskrivelig. Tenkt at det finnes slike vakre steder i vår spennende og ikke minst vidunderlige verden!? Herregud så vakkert!

IMG_0657

IMG_0703

IMG_0650

IMG_0667

IMG_0652

IMG_0705

IMG_0707

Jeg trodde vel egentlig ikke at noe kunne toppe dette, men der tok jeg sannelig feil! Da solen gikk ned tok jeg en lynrask tur inn på Yelp for å finne et sted vi kunne spise en god middag. Valget falt på «Into The Grand«, som skulle vise seg å bli en unik opplevelse.

Da vi entret lokale, var vi først i tvil om dette egentlig var en åpen resturant, men joda, visst var det åpent. Hoss, som driver dette stedet, tok oss imot med åpne armer, og ble svært begeistret da vi sa vi var fra Norge. Det er nok ikke mange nordmenn som ramler innom denne skjulte perlen, men der stod vi altså, forventingsfulle og glade, mens vi ble geleidet inn i en slags spisesal. Det så ut som en slags hall, med ca. 15 bord tilfeldig plassert i rommet. Veggene var malt fra gulv til tak med motiver fra Grand Canyon, og mye av grunnen til dette var at Hoss’ bestefar, faktisk var en av de hundre første som tok seg gjennom Grand Canyon i båt – spennende!

Vi ble tildelt et lite bord like ved en slags scene, og der stod en gitarist som spilte og sang de herligste låter. Lokal øl ble servert sammen med lokal, deilig mat – et slags stekt pita-lignende brød, fylt med bønner, salat og salsa. Rett og slett helt nydelig. På dette tidspunktet ble jeg så rørt at jeg måtte felle en liten tåre, og det holdt jo på å klikke for meg da gitaristen og herlige Hoss, klinket til med «Don’t worry, be happy«!! Altså… Dette er jo livets beste låt, som jeg synger på Snapchat flere ganger i måneden. Hva var liksom oddsen for at vi skulle ende opp her!?!? Vi sang med, klappet og skålte, og hadde en helt vidunderlig kveld.

Og så…

Hoss hadde flere herligheter på lur, nemlig dans fremført av unge Navajo dansere! Her snakker vi fantastisk dans av Native Americans, som uten tvil ble kveldens høydepunkt. I tillegg til dans iført de nydeligste og mest fargerike draktene, fikk vi også servert interessant informasjon om navajoenes kultur, og jeg satt bare og klappet i mine hender av begeistring, mens tårene trillet av glede.

Nå er jeg bare helt satt ut… Satt ut, og i tillegg høy på livet og det livet har å tilby om man bare griper sjansene som møter en. Når man gjør litt research og åpner øynene, er det så vanvittig mye der ute man ikke kan tillate seg å gå glipp av, og slike opplevelser beriker livet så til de grader!

Jeg har forresten oppdatert Kilroynorway sin Snapchat i dag, hvos dere vil ha en liten smakebit, og dere? Jeg har filmet alt, så det er bare til å glede seg!!!

Natta, fininger! Det er en veldig lykkelig bergenser som nå kryper til køys ♥

Annonse