Annonse

ISTANBUL

Ojojoj! FOR et døgn…

Tusen millioner takk, kjære venner! Dere er søren meg de beste på denne jord, og engasjementet samt gratulasjonene har gjort meg til verdens lykkeligste kvinne. Dere aner ikke hvor inn i satans mye deres sinnsykt gode feedback betyr for meg, og selvom jeg selvfølgelig hadde håpet på noen gode tilbakemeldinger, kunne jeg faktisk aldri i mine villeste drømmer sett for meg at det skulle være såpass mange av dem. Jeg er rørt til tårer, og dere har vært med på å bidra til at denne dagen har vært en av de beste dagene i hele mitt liv!

Helt siden jeg satt meg i flyet i går, har jeg gått rundt med sommerfugler i magen, og dette døgnet har bestått av noen fantastiske elementer. Jeg landet i går kveld, sjekket inn på hotellet, og ble deretter tatt med ut på den fresheste restauranten i hele Istanbul, av mitt deilige team her nede. Middagen var himmelsk, vinen gikk rett i fletten, utsikten var fantastisk, og oppladningen til den store dagen kunne ikke vært bedre.

I dag gikk vi gjennom kolleksjonen style for style, for å godkjenne størrelser, kvaliteter, farger og print. Kommentarer ble notert, bilder ble tatt, og jeg hoppet egentlig bare rundt i showrommet av glede. SÅ fresh er faktisk disse produktene, og jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til å vise dere resultatet. Min helt egen kleskolleksjon? Stor stas! 

Etter en vellykket dag på officen dro vi ned på en restaurant ved havet for å få i oss en velfortjent øl og en matbit, og nå prøver jeg å la alt synke inn før vi tar en boblende skål litt etterpå. Jeg er helt shaky, så mens jeg tar en get down eller ett eller annet for å komme til hektene, kan jo dere ta en titt på noen snaps fra døgnet som har gått. FOR en location! Vi har bodd på Wyndham Istanbul, og dette hotellet anbefales på det sterkeste! 

Byen er helt fantastisk, og jeg gleder meg til neste gang jeg skal nedover. Da kommer jeg til å legge inn noen ekstra dager til litt sightseeing, for denne destinasjonen MÅ jeg faktisk se mer av. Åh!

Nei, dere? Makan! 

Hvordan har dere der hjemme, skjønnheter? Har dere hatt en fin søndag? 

ELSKER DERE ♥

Annonse