Annonse

IT MAKES ME HAPPY

Woooow!

Null-seks-trettiåtte, folkens? Nå har det søren meg klikket fullstendig her på Løkka, og til og med Fokus er ikke keen på å stå opp riktig enda. Han ligger og snorker på den ene siden av meg mens Dennis momler på den andre, og dette gir meg muligheten til å starte dagen grytidlig sammen med dere. FOR en deilig følelse og ikke minst – for en deilig start på dagen. 

Haha, jeg må le litt, for når jeg blar meg nedover de siste innleggene er det en del grønt. Grønne planter og blomster generelt får liksom litt plass her på bloggen, og det er ingen tvil om at jeg er en liten sucker for grønne planter. På lik linje som palmer, donuts, ananas, strender, kaktuser, rosa og andre vakre ting, og dette innlegget handler faktisk bare om planter – mine nye skjønne planter som ble med meg hjem etter at jeg gikk amok på Plantasjen, men det er innafor sant? Haha, et helt blogginnlegg om planter? 

Dette blir et lite tipsinnlegg i tillegg, for hvis dere skal på Plantasjen blir dere faktisk bare helt nødt til å kjøpe med dere miniplantene og kaktusene. De er bare så vanvittig herlige, og perfekt dekor for å freshe opp hjemmet. Enten om det er på stuebordet, i hyller på en vegg, på nattbordet, eller som pynt på spisebordet, og når de koster 29 kroner, er det ekstra stas å ta dem med seg hjem.. 

Og dere? La den eventuelle mannen være igjen hjemme, oki? Jeg har lært the hard way, og har innsett at man kommer best ut av en runde på Plantasjen om man går der alene. Det er jo så vanvittig mye fint å se på, og det er faktisk vanskelig å velge mellom den ene eller den andre planten, selvom en mann ikke begriper det. Så.. Dra alene, så ender du faktisk opp med det du har lyst på, og ikke det som står nærmest deg og handlevognen på den lynraske runden til kassen, haha. 

Nei, dere..

Er det mulig? Nå har jeg skravlet om planter gjennom et helt blogginnlegg, og lover å slutte her. 

Nå blir det ut med Fokus før jeg hopper i dusjen, og deretter skal jeg nedover til sentrum. Jeg skal nemlig være med på TV2 Nyhetskanalen i dag, så er det noen av dere som har tilgang på TV rundt klokken ni-ti, må dere tune inn for å ta en titt. Det blir visst litt snakk om Vixen Blog Awards, og i dag smeller det. Wæææææ, i dag har den store dagen kommet, og jeg er så spent atte HJELP!

Nyt dagen, verdens beste lesere. Det er onsdag allerede og snart helg ♥

LOVE YOU ALL 

Annonse