Annonse

IT’S A BOY!

//Inneholder spons fra Festlige Ting

En riktig god morgen, skjønninger ♥

Denne helgen har vært veldig spesiell, og gårsdagen ble såpass travel at jeg ikke rakk å titte innom dere. I går var det nemlig duket for babyshower her i cribben hos meg, og man kan jo trygt si at dette er noe som ikke er hverdagskost for denne gjengen vår, haha.

Vi går en spennende tid i møte – vår kjære Stine venter sitt første barn i mars, og dette blir faktisk den første bebisen i jentegjengen her i Oslo. I Bergen har jo venninnene mine både en og to unger hver, men her i O-town er vi treige på avtrekkeren. At vi nå skal bli tanter hele bøtteballetten føles både rart og fantastisk på samme tid, og i går var det altså på tide å gjøre litt ekstra stas på’a mor. Stines søster, Mia, og jeg kokte ihop denne babyshoweren, hvor vi inviterte både våre og Stines venninner og kolleger til middag og kaker. Takket være den flotte gjengen hos Festlige Ting, ble cribben fort forvandlet til et lyseblått babyshower-paradis, med supersøte ballongbuketter, fantastisk dekor, og både pappfat- og kopper i riktige farger. Dette satt virkelig prikken over i-en ♥

Mia bakte muffins og fikset kake som hun selv hadde designet. Altså, SE på denne kaken under her. Er ikke dette det råeste dere har sett?

De fleste trodde dette var en kul eske og en caps til lille Jax, og fikk alle hakeslepp da de skjønte at det var en kake! Vi kunne ikke hatt en sånn fjollete kake vi, vett. Det måtte bli litt mer badass enn som så, og da ble det snapback og teksten «Straight Outta Mama» haha, noe så awesome!

Åh, for en fantastisk søndag. Tenk at vi har kommet dit at vi skal få en liten mini i gjengen vår – nå begynner vi virkelig å bli voksen!

Nok en gang må jeg bare si tusen takk til jentene hos Festlige Ting, som fikset både jumboballong, ballongbuketter med både flodhest og panda, mini konfettiballonger, store og små pappfat- og kopper, sugerør, konfettiservietter, store ballonger med navnet til den lille prinsen, vimpel, og honeycombs. Det ble helt PERFEKT!

I dag skinner solen, og mandagen føles så langt veldig bra. Straks skal jeg ut i et møte, og deretter blir det varetelling for alle penga. Phew!

Hva står på planen i dag, fininger?

Annonse