Annonse

IT’S ALL ABOUT THE GUN

God morgen, fininger!

Håper dere har sovet like godt dom meg… Nesespay gjør susen, og jeg våknet av meg selv og ikke av at jeg ikke fikk puste. Jeg har riktignok mistet all smakssans, så den morgenkaffen ble liksom ikke like mye å rope hurra for som vanlig, men jaja. Jeg er ihvertfall i strålende humør her jeg går og tenker på hvor fint det blir i den nye fargerike leiligheten min, og så må jeg jo bare vise dere de to fantastiske vasene jeg nylig gikk til innkjøp av. Har dere sett noen kulere vaser, liksom? Disse blir helt rå med en fargerik blomst i hver av dem, og kommer til å passe perfekt inn i den nye stilen. 

Kule? Jeg digger dem, og putetrekk med sølvpaljetter, samt turkise putetrekk er også kjøpt inn. Denne leiligheten kommer til å være så glad i seg selv, og jeg ser for meg at jeg umulig kan ha en dårlig dag, når jeg er omringet av så spreke farger og fresht interiør. 

Jeg selger forresten nesten alle møblene jeg har i min nåværende leilighet, så er det noen som er keen på ett eller annet, er det bare å spørre. Sjekk gjerne ut denne annonsen på finn, for å se hva som foreløpig er lagt ut for salg. 

Nå hopper jeg i dusjen, henger opp en klesvask, snyter den rennende nesen, og gjør meg klar til en herlig lørdag. 

Snakkes senere ♥

Annonse