Annonse

IT’S ALL IN THE DETAILS!

Hei i kvelden, fininger ♥

Jeg måtte scrolle meg tilbake noen måneder, og innså plutselig at jeg har vist altfor lite av den store forvandlingen hjemme hos oss… Reisen til det fargerike i alle rom har blitt nøye dokumentert på Instagram, men ikke her på bloggen… Men så har jeg jo vært litt «off» også, så det forklarer jo en god del.

Anyways… Hjemmet vårt begynner virkelig å ose personlighet. Det er ikke lenger bare et hus. Det er et hjem ♥ Hvor nesten alle rom har gått gjennom en ganske så vill forandring. Det er snart ikke en eneste vegg som ikke er malt i en eller annen deilig farge, og jeg elsker det! Jeg har brukt mye tid på detaljer – det er i detaljene mye av magien skapes, som i pyntegjenstander i farget glass, vintage-skatter, spesielle stearinlys, og lekre coffeetable books. I tillegg unner jeg meg hver tredje en unik og vakker blomsterbukett fra min favorittbutikk, Carousel, og denne buketten setter virkelig prikken over i-en!

Jeg er så glad i disse nydelige, fargerike lysestakene! Den gule er faktisk en vase, men den fungerer jo utmerket til stearinlys også ♥

Det blir så gøy å vise dere hele huset i en house tour, og vise flere bilder fra de ulike rommene. Jeg har bare hatt lyst til å bli helt ferdig før jeg deler, og nå er vi snart i mål! Gleder meg!

Nyt resten av lørdagen ♥

Annonse