Annonse

IT’S BRITNEY BITCH

HE HE HE!

De av dere som kjenner meg (ja, jeg bruker ordet «kjenner» for nå begynner vi å få et rimelig godt forhold til hverandre, sant?») vet at jeg HATER bloggevents som pesten. Det finnes ikke en mer overfladisk setting hvor damene måler hverandre opp og ned for så å hviske litt til sidekvinnen, og er det ett sted man kan oppsøke om man ønsker å føle seg litt utilpass, så er det slike events. Jeg holder meg som oftest langt unna, men noen eventer slipper jeg liksom ikke unna..

Sånn som i dag f.eks.. I dag ble jeg med Katinka (om er typ TIDENES største Britney-fæn) på lanseringen av undertøyskolleksjonen som Britney har designet for Change. Katinka er så FAN at hun har mobilcover med bilde av Britney, skjønner dere? Hun har et sånt forhold til Britney som Dennis har til FIFA, og i dag hadde jeg én oppgave som gikk ut på å bare bli med på dette eventet som støttespiller. Jeg ble med, og ble i dag vitne til Katinka sin enorme begeistring. Jeg har aldri sett lignende, så søtt og føkka på samme tid, og da hun dro i gang «Kristin? Nå står vi her, helt fremme, for vi skal inn først. FØRST! SKJØNNER DU HVA JEG SIER TIL DEG???? VI SKAL INN FØRST AV ALLE FOR POKKER!!!» kunne jeg ikke gjøre annet enn å le.. Makan så sjarmerende. 

Vi kom oss inn til slutt.. Ikke helt først men sånn cirka, for det var jo viktig å kapre de beste plassene.. På dette tidspunktet sa jeg til Katinka at hun kunne få gleden av å sette seg helt fremst, mens jeg kunne bringe frem det hun måtte ønske av cupcakes og makroner. Jeg tok jo rollen som støttespiller svært alvorlig, og på slike events finner man jo også ALLTID cupcakes og makroner.. Som alle bloggere bare tar bilder av men som ingen spiser. Kalorier, vett! Så etter en liten leveranse av søtsaker til fremste rad, fant jeg en litt sånn hyggelig plass bakerst i lokalet.. Strategisk plassert ved kaloriene selvfølgelig, og her ble jeg stående å hive innpå av all slags pastellfarget mums mens jeg knipset litt bilder av omgivelsene som dere ser under her. 

Da Britney kom på scenen kjente jeg et par-tre sommerfugler i magen, mest fordi jeg var så lykkerlig over at Katinka satt helt fremme i lokalet og såå nærme sin soleklare favoritt gjennom tidene, men selvfølgelig også fordi det søren meg er Britney vi snakker om her. «Hit me baby one more time«, liksom. Ojojoj så fæææn jeg var på den tiden!

Etter eventet stakk vi videre til Olivia for en matbit og hyggelig skravling før jeg satt kursen hjemover, og nå er det TV- og sofahygge som gjelder. Fredag ass.. Beste dagen i uken, eller hva? 

Hvordan har dere hatt det i dag da, superstjerner? 

SMASK ♥

// Nærbilder fra scenen: Lise Åserud – Scanpix 

Annonse