Annonse

IT’S FINALLY HERE

Yeeessaaaass!!

ENDELIG er den her.. Den diggeste, herligste, fresheste og kuuuleste joggisen i hele verden. Superchill, superdigg, superhot and the list goes on.. Jeg vet at det er mange av dere som har gledet seg til denne skulle komme på lager, og nå er den her. HURRAA ♥

Modellen på bildet er 174 cm. høy og har på seg str. M. Jeg er ca. 167 cm. og bruker også M. Denne sitter perfekt løst rundt rumpen, men strikken i livet holder den likevel godt plassert på hoftene. Jeg har faktisk flyttet inn i den, og gleder meg til å bruke den utenfor sofaen i sommer, dradd litt opp på leggene i kombinasjon med en superslækk tanktopp, flip flops og en snapback. Hjelpes som jeg gleder meg.. Jeg har ikke ord!

Graphic Chill Out Sweat Pant i mitt hjerte, sier jeg bare!

Jeg sitter i skrivende stund på Vapiano med Katinka, hvor vi skravler om livet over noe superdigg italiensk på tallerkenen. Denne plassen her har så yummy mat at jeg blir lykkelig i hjertroten, og har dere enda ikke testet ut denne deilige plassen, anbefaler jeg alle å gjøre det ASAP.

Jeg ser forresten at en del av dere etterlyser en slags guide for Oslo som inkluderer mine favorittrestauranter- og caféer, utesteder, butikker o.l. Dette var jaggu ingen dum idé, og jeg skal prøve å lage en slik oversikt i løpet av uken. Det er jo liksom noe litt mer personlig over anbefalinger og tips fra venninner og bloggere, enn dem man finner i visitoslo-magasiner. 

Har dere en fin tirsdag, kjære venner? I LOVE YOU!

Annonse