Annonse

IT’S GETTING CLOSER

God morgen, verdens beste lesere ♥

Jeg var ute og shoppet til mammaen min i hele går, og før jeg visste ordet av det var jeg på vei i en taxi til Morten og Caspar. Derfor ble det ikke noe innlegg nummer to.. Det er ikke alltid tiden strekker til, og siden jeg i utgangspunktet var sent ute, hadde jeg i hvert fall ikke tid til å sette meg ned bak datan, haha. Jeg og tiden, ass.. Vi klarer bare ikke å finne ut av det, haff!

I går inviterte altså to av av mine favorittgutter noen venner på middag.. Skikkelig voksenfredag med andre ord, med nydelig mat på tallerkenen og noe veldig godt i glasset. Tinyen og Thomas hadde barnefri, og vi koste oss gløgg ihjel hele kvelden. Plutselig var klokken tre, og da stod Thine aka Tiny og jeg og danset som gale til Tina Turner. Perfekt kveld.. Jeg lot kamera være igjen hjemme for å være hundre prosent tilstede, så i dag skal dere få se noen bilder av noe helt annet..

Bikinisesongen nærmer seg med stormskritt, og jeg har selvfølgelig designet noen superduperfreshe bikinier til dere, som kommer inn i butikken om noen uker.. Wuuuhuuu!

SE på de deilige fargene da.. You like? 

Jeg hoppet av glede da jeg mottok de endelige vareprøvene, og nå er bikiniene godkjent og i full produksjon, hurra!

Alright.. Nå skal jeg svinge meg litt her, så da må dere ha en nydelig dag så lenge, så snakkes vi litt senere. LOVE YOU ♥

Annonse