Annonse

IT’S HIS B-DAY!

Hurra for deg som fyller ditt år,
ja deg vil vi gratulere.
Alle i ring om kring deg vi står,
Å se nå vil vi marsjere.
Bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
danse for deg med hopp og sprett og spring.
Ønske deg av hjertet alle gode ting,
Og si meg så hva vil du mere?
GRATULERE!

Hipp hurraaa for den fine mannen min som fyller år i dag!

Dagen startet selvfølgelig med brask og bram, men i stedet for å vekke bursdagsbarnet med frokost på sengen, ble det i stedet Stevie Wonder’s «Happy Birthday» på full guffe, gavedryss, prosecco, flagg, ballonger og frokost på kjøkkenet. Bestekompisen til Dennis har også vært hos oss hele helgen, og reiser hjem i dag – derfor var det også litt alright å ta den første bursdagssalutten i fellesskap, juuuhuuu!

Bursdag er jo SÅ gøy – spesielt andre sin bursdag, hehe, sånn at jeg kan styre og stelle, pynte og gjøre det fint. Det er jo også så bloggvennlig, vett – med ballonger, konfetti og spreke farger all over the place!

I kveld skal vi ut og spise en bedre middag på en av de beste restaurantene i Oslo. Dennis har ingen anelse om hvor vi skal, men jeg har en liten anelse om at han kommer til å bli fornøyd med både stedet jeg har valgt, samt hovedgaven som overrekkes under middagen ♥

Måtte dere få en sprudlende dag, skjønne venner. Jeg er i sjappa frem til klokken 17, og deretter er det bare bursdag og Dennis som gjelder – can’t wait!

Annonse