Annonse

IT’S JUST PERFECT

Darlings, dere som leser bloggen har fått med seg et par ting gjennom årenes løp, og er det én ting jeg tror de aller fleste er klar over, så er det at jeg elsker OPI. Ikke bare fordi min kjære Belinda jobber der, men også fordi OPI er LIVET og den beste lakken i verden. 

Jeg ser på fresh neglelakk som et viktig tilbehør, og ingenting er kjipere enn en dårlig lakk som ikke sitter lenger enn metthetsfølelsen etter et måltid på McDonalds. OPI leverer alltid varene, og sitter ihvertfall en liten uke, uten at lneglene ser shabby ut. Dette til og med på tross av at man ikke bruker top coat, som jeg nå har blitt enda flinkere til å bruke. 

Nå har jeg hatt opprydning i neglelakk-samlingen, og herreguuud så mye crappy lakk som stod stablet opp i hyllen. Crappy lakk til en formue som nå går rett i søpla, eller bosset som vi sier i Bergen. Heretter er det kun OPI som gjelder og kun OPI som er godt nok. Punktum! 

Noen som deler samme inntrykk av OPI som meg eller? Det er jeg egentlig ganske så sikker på at flere av dere gjør, og hvis dere også synes at OPI er LIVET, så foreslår jeg at dere alle liker OPI på Facebook (her). Huuurraaaaaa! 

Hva driver dere med i dag da? Er det ikke sommerferie for de aller fleste av dere nå? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse