IT’S MY BIRTHDAY!

Wuuhuuu! Hurra for meg som fyller mitt år, haha! I dag er altså dagen her – dagen hvor jeg fyller 27 + 5, og selv om det blir en annerledes feiring i år, koser jeg meg glugg likevel. Vanligvis tar Dennis meg med ut på middag – og selve dagen går med til en evig lang bursdagsfeiring med de som står meg aller nærmest! I år som i fjor er jeg opptatt med TV-innspilling, og det blir liksom ikke 100% bursdag når man er busy med noe helt annet fra morgen til kveld. Det er sjukt krevende å gjøre 4-stjerners middag, men hjelpes så moro!

I går var det Andreas som inviterte til middag, og jeg var ikke hjemme før nærmere halv ett. Da jeg omsider kom meg inn døren, stod Dennis klar med bursdagssang, og på bordet var både ballonger, levende lys, bursdagspresanger og blomster. Jeg ble så rørt! Fineste, verdens beste kjæreste ♥ I dag har han booket hotellrom til oss for anledningen, bare sånn at vi skal ha det ekstra fint de få timene vi tilbringer sammen. Hjemme er det nemlig fortsatt kaos etter middagen på mandag, så det å komme seg ut av egen stue på en dag som denne gjorde virkelig godt.

Da vi ankom hotellrommet ventet kanelboller og bursdagskort fra hotell-crewet. Altså!? Finnes det en finere gjeng, eller? Hva disse jentene på Comfort Grand Central får med seg, ass! Heldige meg ♥ Bursdag er stas!

Jeg skal snart hive på meg finstasen og gjøre meg klar til en ny middag med Andreas TIX, Dennis Storhøi og Gunilla, og i dag er det dronningen over alle dronninger, Gunilla, som inviterer til kalas. Når jeg tenker meg om er det ikke helt feil å feire bursdag med denne gjengen her, altså ♥

Helt på tampen… Tusen takk for alle bursdagsmeldinger så langt i dag! Det varmer langt inn i hjerteroten ♥

Love you all!