Annonse

IT’S MY BIRTHDAY

Hurra for meg som fyller mitt år!

Da var dagen her… Dagen jeg har både gruet og gledet meg til, nemlig 30-årsdagen. Damn! 30? For real? Jeg føler meg jo fremdeles som en tjueåring, i hvert fall i noen tilfeller, haha. Det som derimot har endret seg, er verdier og prioriteringer – hva som egentlig betyr noe her i livet. Jeg er mer glad i livet nå enn for ti år siden, jeg er mer sikker på meg selv, jeg synes det er deilig med en weekend i såffan, og jeg kan nå le godt av hva eg så på som problemer i tjueårene. Dette er så deilig!

IMG_0305

I dag ble jeg vekket av bursdagssang og frokost på sengen, og det er få ting som slår en slik start på dagen. Dennis er jo så flink til å stelle i stand, og dagen så langt kunne ikke vært bedre. Fokus var også med på feiringen, og vi hygget alle tre med gaveåpning og en liten matbit.

Jeg har fått så vanvittig mye fint – både på lørdag og i dag. Ananasveske, custom made snapbacks, bilder, sprudlevann, penger, reise, denimjakke, konsertbilletter, og gavekort er bare noe av det som har dukket opp i forbindelse med den runde dagen, og jeg tror jaggu jeg må lage en egen video med alt jeg har fått sånn at dere får se alt litt bedre. Jeg er helt overveldet! Fortjener jeg virkelig så mye fint?

Untitled-15

Untitled-14

Untitled-12

Untitled-13

Planen videre er å kose seg max, nyte en god bursdagslunsj på et av mine favorittsteder, og deretter blir det middag hos mamma og Jon, før en førpremiere senere i kveld, YAY! Hurra for bursdag – dette er jo bare SÅ gøy ♥

Nyt dagen, fininger! Vi sees senere ♥

Annonse