Annonse

IT’S ON!

Holy f**k!

Dette blir så rått! Mine nye lokaler får i skrivende stund ellevill graffiti på den ene veggen, og jeg er så himla giret. Det er så deilig at ting blir gjort – at man faktisk får gang på det man ønsker å få til, i stedet for at man drøyer tiden, og lar det bli med drømmen. Det er lett å si at man ønsker å få gjort både det ene og det andre, men det MÅ prioriteres… Ellers blir det ikke noe av!

Jeg løper litt frem og tilbake fra butikken, og gleder meg til å se de freshe fargene på veggen. Herlighet så mange deilige farger…. Dette lover godt, gjør det ikke?

IMG_3806

IMG_3816

Jeg ble forresten venner med Dennis, haha!

Vi måtte bare hyle og skrike litt til, og på et tidspunkt der ble det nesten slutt. Vi var rasende begge to, men nå er det all good… Herregud så teit å krangle så mye om ting som egentlig ikke betyr noe, men krangling er faktisk sunt i små doser. Jeg tror at krangling fører mye positivt med seg, og så er det jo så deilig når man får snakket ut, og når man blir venner igjen… Ikke sant?

Nå skal jeg lage litt middag til oss, før jeg løper ut av dørene. Og middagen skal vi kose oss med i sofaen, med levende lys og Dexter på TV’n. Det blir fint ♥

IMG_3817

IMG_3807

IMG_3814

Hva gjør dere på i kveld da, fininger? Stille og rolig eller rock ‘n’ roll?

Løøøv ♥

Annonse