Annonse

JA, DU LESTE RIKTIG!

//Reklame for egen nettbutikk

Goood mooorning, babes! Happy lørdag ♥

Hva tror dere skjedde i går, hæ? Tror dere det ble kjærestekos i sofaen med mannen? Neida! Han hadde nemlig helt andre planer, og med det samme jeg var ferdig med dette klissete kjæresteinnlegget, var stuen allerede fylt til randen av boys, haha. Jeg ble rett og slett ditchet i går, så min fredagskveld ble tilbrakt i sengen med Fokus og kollasjprogram på iPaden. LOL! 

Egentlig passet det ganske så bra, da jeg måtte forberede meg litt til i dag, og dagens første innlegg. Jeg går nemlig crazy bananas i dag, og kliner til med TIDENES mest crazy salgsfinale i nettbutikken. Vi snakker så mye som 70% rabatt på absolutt ALLE varer! Ja, dere leste riktig, ganske sjukt, sant? 

Så nå er det bare til å klikke seg inn på www.styleconnection.no, og shoppe som en gal, haha!

RABATTKODE: FINALSALE

Nå blir det frokost her i heimen, og hva tror dere blir servert i dag? Toast, selvfølgelig, haha. Toast er LIVET! 

P.s. Jeg jobber meg gjennom mailboksen i skrivende stund, så alle dere som har sendt mail vedr. ordre, kan forvente svar i dag ♥ Beklager forsinkelsen!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse