Annonse

JA MEN FOR HELVETTE DA!

Roliglørdag in my ass, sier jeg bare… For denne roliglørdagen med femti spenn på kontoen, har utviklet seg til å bli et lån finansiert av Stine, og en plan om å være enda villere enn i går. At jeg våger… Dust! I dag er planen å bruke enda mer hårspray, enda rødere leppestift, drikke enda mer, bytte ut øl mot sprit, bli pæredrita, og skamme meg i morgen over at jeg i det hele tatt forlot de trygge omgivelsene i cribben på Løkka. FML! 

Vi skal i bursdag, skjønner dere… Og det hadde jo vi helt glemt, så vi bare, «føkk! Vi må drikke! Faen, vi må dusje.. Skal vi gidde å dusje? Har du tørrshampo? Nei, føkk! Javel… Har vi sprit? JA! Har vi kjøpt gave? Ja! Suuupert»! 

Jeg er godt i gang på drink nummer tre. VODKA APPELSINJUICE! Det er LIVET det, skal jeg fortelle dere, og en drink som på ingen som helst måte gir deg stjerne i margen. Snarere tvert i mot. Bartenderne ser på deg som et utskudd når du bestiller denne drinken… Som en muggen frukt utgått på dato, som tviholder på tradisjoner fra nittitallet. Jeg ELSKER Vodka Appelsinjuice… 70/30! Sant? 70% vodka og 30% appelsinjuice… Litt lunken… DA snakker vi.. 

Nei, hei skåååål folkens. 

Snakkes i morgen! 

Annonse