JA-MENNESKE!

Det mest utfordrende med å jobbe hjemmefra, er at man fort gror fast i cribben. Jeg står opp, tar på meg den slitne joggisen, setter håret opp i en dult, og labber inn på kontoret. Der setter jeg meg ned ved skrivebordet, og blir sittende til langt ut på kvelden, mens kaffekoppene stables oppå hverandre i takt med dagslyset som forvandles til mørke. På slutten av dagen ser jeg rett og slett bare ut som et vrak, og når jeg nå har begynt å «game» i tillegg, er det lite som tyder på at jeg kan inspirere et eneste menneske der ute på internett til å verken kle seg i morsomme antrekk eller til å gjøre livet mer spennende, haha. Og når man gjør dette dag etter dag – uke etter uke, nei da blir man jaggu litt folkesky. Ikke såpass sky at man ikke er i stand til å møte folk, men sånn at man gjerne finner en teit unnskyldning for å bare bli hjemme!

Pay og jeg ble enige for noen uker siden at vi skulle bli JA-mennesker. Mennesker som rett og slett bare sier JA til livet. Og det er faktisk noe jeg anbefaler alle å teste ut, hah. Herregud så godt det føles å si JA, og deretter bare gjøre det! I går fikk jeg en melding av Victoria – hun som jobber i 730.no, vet dere, og som har skrevet i #BRANOK! Vi møttes jo en del da jeg stod i sjappa – da kom hun ofte innom, og det var så hyggelig. I går spurte hun om vi skulle møtes til lunsj, og hva svarte jeg da? Jaaaaaa!

Så da var det bare til å komme seg i dusjen, få på litt mascara og leppestift, og komme seg ut av den slitne joggisen. Det er jo dette her som gir livsgnist – man får jo livsgnist av folk man møter, og av andre omgivelser enn et hjemmekontor, og denne daten gjorde så godt for kropp, sjel og humør. Victoria er jo så morsom i tillegg, og jeg koste meg glugg ihjel i hennes selskap. Vi tok lunsjen på Villa Paradiso, og til alle dere veganere der ute, så kan jeg varmt anbefale Prima Vera uten ost! Den er sååå god ♥ Eplemosten er også sjukt digg, hvis noen lurte.

Jeg tok bilde av Victoria også, men de ble ubrukelig blurry! Fader ass… Jeg MÅ få meg et nytt kamera, men kommer jo aldri i livet til å bli klok på hvilket kamera man bør velge. Jeg ønsker et som er helt latterlig bra, men som ikke er så stort at det er tungvint å drasse det med seg. Finnes dette kameraet der ute?

Etter lunsjen stakk jeg innom VG for å gjøre et større intervju om livet den siste tiden, bokslipp og konkurs. Jeg skal legge ut link med det samme saken ligger live, så stay tuned! I mellomtiden kan dere lese intervjuet jeg gjorde med KK i forrige uke… Les det HER!

Nå skal jeg jobbe videre, og deretter blir det mer Sims, haha… Og dere? Jeg er allerede i gang med å spille inn andre video til Sims-spillelisten. I denne episoden lager jeg meg selv, og i neste episode skal vi lage Dennis, haha! Dette blir sjukt funny.

Nyt dagen så lenge, så sees vi snart ♥