Annonse

JACKPOT, POOL DAY OG TOPP STEMNING!

//Lokal tid: 00.17

Åååh! For en deilig nest siste dag vi har hatt her i Las Vegas! Vi hadde store planer om å gjøre denne dagen så bra som overhodet mulig, men jaggu ble den ikke enda bedre enn best. Dere vet den turen til bassenget jeg snakket om tidligere i dag? Det endte faktisk opp med en daybed, mye god mat, kalde drinker, høy musikk, og sjukt god stemning. Jeg trodde ikke at vi skulle klare å bli liggende i noe mer enn én time, men plutselig hadde fire timer fløyet forbi… Tiden flyr i godt lag, ass! Spesielt når det er så mange festlige folk å se på – som byr på seg selv, som danser og shower, og som bare gir så totalt F. På en god måte, riktignok.

Da solen begynte å forsvinne bak hotellet, var det på tide å pakke sammen og fortsette moroen et annet sted. I vårt tilfelle – i casinoet. Og tror dere søren meg ikke at Dennis vant Jackpot? Vi har gjort det særdeles bra på denne turen, sånn gambling-messig, og reiser faktisk hjem med pluss. #Denfølelsen! Endelig var det vår tur, haha. Da vi liksom ikke trodde at dagen kunne bli bedre, økte hurra-meg-rundt-nivået med hundre hakk, og vi tok deretter en liten time out på rommet, før vi dro videre for å få med oss et show. Vi har faktisk akkurat kommet hjem fra en helt vanvittig oppvisning, og nå er vi helt utslitt etter sol, nye inntrykk, et fyrverkeri av et show, og utallige latterkramper. I natt kommer vi nok til å sove ekstra godt, og jeg kjenner at jeg gleder meg til å synke ned i sengen.

I morgen er eventyret over, men da drar vi jo faktisk hjem hvor det deilige høsteventyret venter på oss. Det skal faktisk bli herlig å bytte ut slippers og korte skjørt, med store, deilige strikkegensere og lue. Høsten… Den er i grunn ganske fin!

Sees igjen om noen timer – vi har så mye mer å dele med dere før vi drar hjem ♥

Suss og klem

Annonse