Annonse

JADDA, DA HAR VI TESTET DETTE OGSÅ…

//Lokal tid: 09.37

Goood morning, darlings ♥

Jeg ligger her og slurper i meg morgenkaffen, mens jeg hygger med blogg og jobb. Kaffen er altfor tynn og smakløs, og er det én ting de absolutt ikke kan i USA, så er det å mekke en god kaffe. Det har dere kanskje merket? Det er faktisk en ting jeg har savnet på denne turen – god kaffe! Som faktisk smaker kaffe, haha.

Vi befinner oss altså i Morro Bay, en nydelig fiskerlandsby som ligger omtrent midt i mellom Los Angeles og San Francisco, og dette er virkelig noe helt annet enn noe av det vi har opplevd så langt. Her bor sjøløver og fiskere side om side, og noen av sjøløvene har til og med fått navn. Trey, er den største av dem, og han liker å kulan helt inne ved bukten – herlig! 45 varmegrader og ørken er historie, og vi har nå kommet oss til den friske kysten, hvor vi i går kveld måtte ta på oss en tjukk genser da vi skulle ut og spise – friskt, kjølig og deilig!

Det er så fantastisk å være ved havet, enda mer fantastisk når man kan leie en kajakk for en hundrings, og padle rundt i bukten. Se på de nørdsa under her, haha… Vi var så giret og klar, og lo oss halvt ihjel da vi padlet fra kaien! Jeg har jo aldri sittet i en kajakk før, men etter noen minutter hadde vi styr på både fart og retning…

IMG_0183

IMG_0141

IMG_0193

Vi padlet over til en herlig sandstrand, hvor vi ble sittende å skravle og titte utover. Her snakker vi en strand helt for seg selv, så i dag vurderer vi å tilbringe hele dagen her. Høres ikke det ganske digg ut? En privat strand, og en kjølebag fylt med noen iskalde Coronas? Jeg tror dette kan bli rimelig innafor!

Etter vår lille padlerunde tuslet vi litt rundt, før vi satt oss på en av de hyggelige restaurantene for en liten matbit og en øl. Man blir så glad av å sitte ute og kose seg med litt mat kombinert med vakker utsikt, og utsikten i går var den flotte Morro Rock.

Dette berømte landemerket som strekker seg 111 meter over bakken, ble navngitt av Juan Rodriguez Cabrillo, da han kartla denne kysten på sin oppdagelsesreise, en eller annen gang på 1600-tallet. Litt historiske fakta er alltid litt interessant, og den vulkanske pluggen gjør hele Morro Bay til en unik liten perle langs Highway 1. Vi stortrives!

IMG_0143

IMG_0139

IMG_0175

IMG_0210

IMG_0246

IMG_0165

IMG_0243

IMG_0221

IMG_0242

IMG_0138

IMG_0241

IMG_0236

IMG_0169

IMG_0168

IMG_0144

IMG_0191

IMG_0166

IMG_0158

Nei, nå får vi komme oss opp og ut, og ta fatt på denne nydelige dagen. Måtte dere få en fantastisk onsdagskveld, skjønningene mine.

Sees snart ♥

Annonse