Annonse

JADDA, DET FUNKER FAKTISK!!

//Annonse

Hei igjen, skjønninger ♥

Når dere leser dette, sitter vi i bilen på vei til Ski, og jeg må si at jeg er litt småstresset over min rolle på festivalen. Jeg krysser fingrene for at det går bra, og at jeg uttaler artistenes navn riktig. Sjukt lite kult å introdusere en artist eller et band med feil navn, haha!

Før vi satt oss i bilen tok jeg en liten time out med en digg smoothie, både slik vi alle kjenner den, men også i sjokoladeform, aka Freia Smoothie. Har dere smakt den? I dag var mitt første møte med sjokoladen, som jeg har vært ekstremt skeptisk til. Likevel har jeg vært keen på å prøve, og da jeg fikk en forespørsel om et aldri så lite samarbeid, takket jeg ja uten å nøle. Jeg er jo så nysgjerrig, vet dere, samtidig som jeg elsker å prøve nye ting.

I morges trålte jeg altså Løkka rundt, på jakt etter denne sjokkisen, som tydeligvis er rimelig poppis. Den lille turen bort til Bunnpris, hvor jeg var iført et ekstremt lite flatterende outfit, ble plutselig til en uventet leteaksjon, og jeg måtte innom fem butikker og kiosker før jeg fant den. Til slutt kunne jeg vende snuten hjemover, og da var det bare til å få i seg denne sjokoladen så fort som mulig. 

Så.. Smoothie og sjokolade i én og samme innpakning? Hmmm.. Det funker, faktisk.

I hvert fall pasjonsfrukt og jordbær. Den var overraskende god, og smaken ble bedre og bedre for hver sjokolade jeg puttet i munnen.

Mango og banan, derimot? Not my favorite. Den er ikke ufyselig, men ikke en innertier. Denne sjokoladen kommer jeg ikke til å kjøpe igjen, men når sant skal sies er jeg ikke så fan av banan, så her har jeg et dårlig utgangspunkt. Og så tror jeg ikke at man bør velge dagen derpå som testdag.. Da er det nesten ingenting som funker likevel, haha. 

Freia Smoothie er uansett fin å ha i vesken eller bilen eller når man er på farten. Man blir jo så glad når man plutselig kommer på at man har noe godt på lur, når man er på vei fra A til B. Det er i disse tilfellene jeg kommer til å spise denne sjokoladen.. Ikke når jeg skal kose meg på fredagskvelden! Da blir den litt for «sunn», haha. 

 

Jeg er så spent på å høre om dere har smakt den, og hva dere synes om den. Er den yummy eller helt USJ? Her tor jeg der er mange med ulike oppfatninger, så det hadde vært gøy med en liten diskusjon i kommentarfeltet, haha!

Alright, vakre venner. Nyt resten av denne deilige lørdagen, og så skravles vi senere ♥

LOVE YA!

Annonse