Annonse

JADDA, SÅ FEIL KAN MAN TA!

Altså..

Det er bare til å scrolle seg ned i bunnen av innlegget, for der venter et svært lite flatterende bilde av meg, iført en svært lite flatterende skinnjakke. Hvorfor, kommer vi snart tilbake til, men gårsdagen, dere.. Åh!

Hele dagen var så fin, og kvelden endte på taket på BAR Vulkan, med fantastisk mat og noe godt i glasset. Jeg rakk faktisk å bli ganske så brisen.. Det skal visst ikke mer til enn en Corona, et par glass vin og en Pornstar Martini, for jeg har jo blitt pensjonist som løser kryssord, vet dere, og jeg kan ikke huske sist jeg kjente vinen krible litt i kroppen. Perfekt tirsdag, for å si det sånn.. Man bør tillate seg selv å bli fin på vin midt i uken, haha. 

Men over til denne jakketabben.. LOL!

Jeg tok Dennis sin jakke i går, uten å merke det før jeg hadde hatt den på meg en stund.. Da jeg innså at jakken som lå over skuldrene mine var stor som et telt, brøt både Betty og jeg ut i latter, for det der så ikke bra ut..

Alt var helt feil, og mot kveldingen ble det litt kjølig i luften, så jeg kunne ikke legge jakken i vesken. Spaserturen hjem var den kjipeste.. Da så jeg i hvert fall rar ut, og når du går med latterkrampe for deg selv, UTEN å ha noen å le med ved din side, er du garantert å bli møtt av et par-tre rare blikk, men det går fint, haha! Var det noen av dere som fikk med dere snappen jeg la ut på Mystory i går? Jeg ler enda.. Hahahahah!

Og så skal jeg forresten gå til innkjøp av ny hatt.. Regner med at dere begynner å bli lei av å se den her på bloggen, haha!

Nyt resten av onsdagen, fininger. I kveld skal Dennis og jeg bare hygge i sofakroken med god mat og serier på TV. 

Løøøv ♥

Annonse