JADDAAAA…

RockStars..

Pokker ta blogg.no som iløpet av de siste timene IKKE har samarbeidet, og dessverre ikke gjort det mulig å laste opp ett eneste bilde. Sånne tekniske problemer gjør meg så inn i granskauen forbanna, for nå hadde jo jeg store planer om å vise dere en skikkelig stemningsrapport fra en deilig dag i enda deiligere Las Vegas, men neidaaaa…. 

Det som derimot gjør meg skikkelig glad, er at jeg nettopp vant tilbake hele beløpet jeg tapte i går, så nå er jeg superhappy, for det var faktisk ikke et så altfor lite beløp som gikk tapt i går for å si det sånn.. HEHE og kremt, kremt, liksom!

Klokken er ti på kvelden her hos oss,» finstasen» har kommet på, og om ikke lenge skal vi ut å utforske det beste Vegas har å by på. Vi er så inn i satans klar for å danse oss ihjel på en av Vegas’ fresheste nattklubber, og jeg tar med meg kamera for å kunne vise dere galskapen i morgen. Wuuhuuuuu!

Nyt morgentiene, fininger! Skrives om ikke så altfor lenge, og da håper jeg at blogg.no har fått orden i rotet sitt, sånn at jeg kan legge med noen bilder som inspirerer et par hakk mer enn en bildeløs tekst. 

Peace out ♥