Annonse

JAGGU PÅ TIDE!

//Inneholder annonselenker

Åååå.. FOR en weekend!

Jeg forsvant jo helt i går, jeg.. Plutselig stakk vi på en liten utflukt til La Villajoyosa for å hygge med lunsj, og etter en matbit og sprudlende sangria, stakk Christian og jeg til Terra Mitica. Planen var jo å ta fornøyelsesparken for noen dager siden, men det ble litt endringer, så i går kveld tok vi altså fatt på galskapen. 

Som dere vet, er jeg en real pingle når det kommer til karuseller og den slags, men i går var jeg søren meg så tøff at jeg joinet Christian på alt. Hører dere? ALT! I hvert fall nesten, haha. Jeg hylte og skreik i tre timer i strekk, og da vi omsider var ferdig og på vei hjemover, var jeg så utslitt i både kropp og hals. Jeg er ikke skapt for sånn som dette, men så må jeg samtidig innrømme at jeg koste meg gløgg ihjel, og det på tross av at jeg var livredd mesteparten av tiden! Stemningsrapport kommer ila dagen..

I går slo forresten Christian til som outfit-fotograf!! Jeg hadde nemlig kledd meg litt opp for visitten i La Villajoyosa, da jeg følte det var på tide å pønte seg litt. Når jeg er på ferie går jeg som regel rundt som en dass, og det føltes litt alright å få på seg nåkke fresht nåkke. Her kommer dermed en outfit post, og det er vel jaggu på tide.. Enig?

Badedrakt fra Hot Anatomy HER (annonselenke) // Kimono fra F.A.V HER (annonselenke) // Vintage belte // Vintage shorts fra Levi’s // Heels fra Nelly HER (annonselenke) // Hatt fra Brixton // Solbriller fra Le Specs // Ankelsmykke fra StyleConnection HER // Armbånd fra H&M/StyleConnection HER

Nå skal jeg nyte den siste dagen her i vidunderlige Albir, sammen med min vidunderlige famile.. I morgen står hjemreise på planen, og selvom det skal bli litt godt å komme hjem, er jeg langt fra klar for å ta farvel med mamma, Jon og brodern. Hjelpes som vi har kost oss 

Måtte dere få en herlig søndag, fininger! Sees senere 

Klem i fleng 

Annonse