JEG ÅPNER MEG FOR FØRSTE GANG…

Åhåj… Denne dagen har jeg gruet meg skikkelig mye til. I flere år har jeg vurdert å rive av plasteret… Vurdert å fortelle dere om en spesiell tid i livet mitt – tenårene. En tid hvor jeg havnet fullstendig utpå, og begynte å eksperimentere med ulike rusmidler. Jeg har vært så redd for å dele, til tross for at jeg er såpass åpen som jeg er, men dette her er sårt, stort, og tøft å snakke om. Nå følte jeg omsider at jeg var klar, og jeg både håper og tror at jeg med min historie kan hjelpe mange der ute. Det å snakke åpent om rus er ikke bare-bare, men herregud så viktig.

Jeg skal fortelle mer om alt dette i morgen… I VG Helg kan dere altså lese intervjuet, men siden det var mye vi ikke fikk plass til, ønsker jeg å spe på med flere tanker, skildringer og erfaringer i et eget innlegg. Kanskje en video? Noen ganger er det faktisk lettere å bare sette seg ned foran et kamera, og prate til batteriet ryker. Vi får se…

Saken er også publisert her (VG+) , og så langt har tilbakemeldingene vært både fantastiske og rørende. Jeg setter enormt stor pris på dere, og er evig takknemlig for alle meldinger og kommentarer. Takk! Det betyr så mye! Og takk til dere som åpner dere opp, og deler deres historier med meg. Sammen er vi dynamitt!

//Foto:  Line Møller

I kveld står et veldig spennende arrangement på planen, og det er rett og slett deilig at jeg har mye på agendaen på en dag som denne. Som nevnt innledningsvis, er det grisetøft å dele noe såpass sårt, men fy flate så godt det føles å ha revet av dette plasteret. Jeg ser virkelig frem til å fortelle dere mer.

Vi prates gjennom kvelden på Instagram. Litt senere blir det live-sending og giveaway.

Nyt kvelden, fine mennesker. I love you!