JEG BLE FORELSKET…

Annonse: På tur med EF 

//Lokal tid: 00.57

Well, well, well… Er det noen som har klart å holde det gående til over midnatt? Haha! Nå er jeg rett og slett imponert! Fra å krype til køys i 19-draget, til å nå holde ut til klokken nærmer seg ett på natten – det er jaggu ikke dårlig.

En av Dennis sine kompiser er nemlig i LA med damen, og da klinte vi til med en superhyggelig dobbeldate i kveld, på en spennende restaurant vi ikke har testet ut tidligere. Jeg har verken møtt Jon eller kjæresten hans tidligere, men med det samme vi satte oss ned ved bordet gikk skravla i ett… Man skulle rett og slett trodd at vi hadde kjent hverandre i lange tider, og slike sammenkomster som dette her blir man rett og slett glad av. Jeg gleder meg allerede til neste date med disse to finingene her!

Før vi tar LA med storm, må vi skru tiden bittelitt tilbake… Jeg har enda tilgode å vise dere noen bilder fra sjarmerende Santa Barbara, og her kommer dem. Jeg forelsket meg helt i denne vidunderlige byen, med det nydelige landskapet med både fjell og strender – og selvfølgelig; sol året rundt. Byen er rett og slett smellvakker!

  

Dere må forresten bare sjekke ut den nye videoen vår som dere finner HER. Der får dere nemlig se mer av bl.a Santa Barbara, og i tillegg forteller vi litt mer om hvordan dere kan stikke av med et gavekort til en verdi av hele 10.000 kroner, juuhuuu!

Alright, nå er det natta. Nyt søndagen, skjønninger, så sees vi om noen timer ♥