Annonse

JEG BLIR PROGRAMLEDER!

Hallaisen fra Paris ♥

Yup, plutselig var jeg her, liksom, og jeg har vært på reisefot siden klokken halv fire i natt. Jeg har vært så giret på denne dagen her, at det å stå opp klokken halv tre var null stress. Dette er nemlig en ganske stor og ellevill dag, for vet dere hva? I dag kan jeg omsider avsløre en hemmelighet jeg har gått og båret på en stund…

Unknown1

Jeg kan dessverre ikke avsløre absolutt alt, men la meg bare si det sånn at jeg blir å se som programleder sammen med Cathrine som dere ser under her, på nyåret. WuUUHUUU – hvor kult er ikke det, hæ? Og folkens?  Det er den 9. april det smeller, så dette er en dag dere må plotte inn i kalenderen, hehe!

IMG_1035

Vi er her på en lynvisitt med hjemreise allerede i morgen, og nå skal vi få i oss en liten matbit, før vi skal i et spennende møte som er avgjørende for dette prosjektet. La meg bare si det sånn at det innebærer både Paris, en seilbåt og en båtmesse, og jeg skal oppdatere dere gjennom hele dagen på Snapchat.

IMG_1046

Unknown2

IMG_1044

IMG_1034

IMG_1043

IMG_1030

IMG_1036

Solen skinner, livet er flott, og dette er forbanna kult. Jeg som programleder, for pokker! Dette har vært en stor drøm i lang tid – YESASS!

Har dere det bra der hjemme, fininger?

I LOVE YOU ♥

Annonse