Annonse

JEG BLIR SÅ FORBANNA!

At enkelte nordmenn fortsatt bruker pels, er for meg helt ubegripelig. Det eneste dette kan tyde på er to ting;

1. Manglende kunnskap
2. Manglende empati

Det er nemlig mange flotte og hyggelige mennesker som bruker pels. Sånne skikkelig snille og godhjertede mennesker, og da velger jeg faktisk å tro at de rett og slett ikke vet bedre – at de ikke har en anelse om hvordan dyrene blir behandlet, før de ender opp som dekor på vinterjakken. Jeg nekter nemlig å tro at noen som er så hyggelige og gode, faktisk er i stand til å bruke pels om de sitter på kunnskap om industrien – kunnskap som by the way er ufattelig enkelt å tilegne seg…

Men, hvis dere som bruker pels vet at den pelsen som befinner seg rundt hetten på jakkene deres, kommer fra dyr som har blitt torturert på det groveste – hvordan er dere da i stand til å støtte en slik næring? Sånn helt seriøst… Jeg er oppriktig nysgjerrig på hvordan dere klarer det. Er det faktisk så enkelt og fysisk mulig å gi totalt faen i dyrevelferd!?

Bildene over her er tatt fra norske pelsfarmer, sånn om noen nå skulle komme med det latterlige argumentet; «Jamen pelsdyrene her i Norge har det så bra«. Føkk off, sier jeg da!

Jeg har med gjentatte ganger snakket høyt om dette temaet her på bloggen, og jeg både håper og tror at dette bidrar til at dere der ute blir mer opplyst. At dere får øynene opp, og at dere ender opp med et oppriktig ønske om å ta avstand fra den hjerteløse pelsdyrnæringen og dyremishandlingen – dyremishandling støttet av den norske stat!

Og hvis dere ikke følte disse bildene gjorde vondt nok i empatien til at dere vil kaste pelsjakken til helvette, vær så snill å ta en titt på de to korte videoene jeg legger ved under her. Bare gjør det, ok? Vær et bedre menneske i noen minutter, og se hvordan disse stakkars dyrene har det i de trange burene sine.

Så… Hva tenker dere nå? Hva går gjennom topplokket etter å ha sett denne videoen? Har dere fortsatt lyst til å slenge på dere pelsjakken?

Jeg er så evig takknemlig og glad for at dyrevernorganisasjonen, Nettverk for dyrs frihet, har dokumentert dyremishandling på over 200 pelsfarmer! Jeg er så stolt over disse menneskene, som gjør sitt ytterste for å vise hva som faktisk foregår bak lukkede dører.

Pelsdyrnæringen har selvsagt fått med seg hvor effektivt arbeidet har vært, og gått så langt som å bruke søksmål som et middel til å forhindre fremtidige avsløringer av dyremishandlingen som foregår. I tillegg krever de at Nettverk for dyrs frihet, betaler dem flere hundre tusen kroner. Rettssaken vil finne sted i mai eller juni, og vil vil føre til katastrofale konsekvenser for den lille men ekstremt viktige dyrevernorganisasjonen. Deres begrensede midler går uavkortet til å avsløre og bekjempe dyremishandling – arbeid som blir vanskelig å føre videre, dersom de blir stående alene om å betale pengekravet.

Folkens!? La oss hjelpe! Vær så snill… La oss hjelpe denne fantastiske organisasjonen, og la oss hjelpe dyrene. Vi gi de forsvarsløse dyrene en stemme, og vi kan for pokker ikke sitte her å se på at dette skjer, uten å ta ansvar.

Nettverk for dyrs frihet prøver å gjøre alt de kan for at pelsdyrnæringen ikke vinner frem i retten, og trenger derfor støtte til å dekke advokatutgifter. Jeg vet i hvert fall hva jeg skal bruke penger på i dag, og det håper jeg dere vil gjøre også. ALLE monner drar… Om det så er en tier eller en hundrings. Bidra HER, eller ved å sende en SMS med kodeord: pels BELØP til 2484. (Eks. pels 200 til 2484)

Sånn… Det var dagens utblåsing og viktige oppfordring. Jeg ber dere, fine venner… Vær en dyrevenn!


Flere relevante innlegg her: Dyremishandling støttet av den norske stat // Jeg blir rasende hvert eneste år // Forby pels // Ryggen til pels // It makes me sick 

Annonse