Annonse

JEG ER MED PÅ 4-STJERNERS MIDDAG

Først og fremst… Beklager fraværet! Heldigvis har jeg en skikkelig god grunn for at det ikke ble noe blogging på meg i går, og det er rett og slett fordi jeg er med på 4-stjernes middag, wuuhuuu! I går tenkte jeg at jeg uten tvil ville få god tid til å titte innom dere, men neida. Ikke pokker! Og vet dere hva? Jeg har aldri vært så stresset i hele mitt liv, haha. Jeg var altså førstekvinne ut, og det er jaggu ikke noe å spøke med, ass! Makan for et kaos…

Men okei… 4-stjerners middag! Med selveste Gunilla Persson, Andreas Haukeland aka TIX, og Dennis Storhøi! Aner dere hvor stor fan jeg er av Dennis Storhøi, eller? Jeg har vært fan helt siden jeg så Kamilla og Tyven første gang, og den filmen har jeg sett en million ganger. Det finnes faktisk ikke en finere film, og det å ha «Sebastian» i stuen min, føltes jo rett og slett helt uvirkelig. Og sånn føltes det med de andre også… TIX? Gunilla!!!? Hjemme hos meg? FOR REAL??? Jeg kan nesten ikke tro det er sant, haha.

I dag kan jeg heldigvis lene meg litt mer tilbake, for i dag er jeg gjest, og nå er det ikke mange minuttene til vi setter oss i London-taxien og kjører utover til Andreas. Det blir spennende å se hva han har disket opp med i dag, og jeg gleder meg til nok en nydelig kveld sammen med denne vidunderlige gjengen. Makan for en fin gjeng, ass… Beste gruppen ever!

 

Det ble noen veldig randomme bilder i dette innlegget, som indikerer hvor stresset jeg var underveis, haha. Å invitere inn til 3-retters på denne måten er søren meg blodig alvor, skal jeg fortelle dere. Damn!

Håper dere har det fint, skjønninger! Nyt tirsdagen ♥

Annonse