Annonse

JEG ER SÅ DRITT LEI…

Fininger… Jeg skal nå dra dere ned i kjelleren med meg, og hvis dere ikke orker å høre på en hel del negativt, anbefaler jeg dere å stoppe å lese her! Jeg er så jævla lei… Jeg vil aller helst fremstå som positiv og sprudlende hele tiden, men akkurat i dag er jeg ikke helt i slaget, og da synes jeg det er like greit å fortelle dere det, være åpen og ærlig. Jeg skal nok reise meg igjen rimelig snart, men nå må jeg bare få tankene ned på papiret. Jeg er så forbanna lei. Forbanna lei ALT. Jeg er lei av Norge, Oslo, leiligheten min, garderoben min, bilen min. Jeg er lei av veiarbeid og kø. Jeg er lei av skyhøye regninger og postkassen generelt. Jeg er lei av at jeg aldri klarer å huske på å kjøpe den forbanna håndsåpen til badet, slik at jeg alltid må vaske hendene med shampo. Jeg er så jævla lei av at jeg ikke er strukturert. At jeg har en million ting rett foran meg som jeg aldri klarer å begynne på. Jeg er så jævla lei av ambisjoner, drømmer og mål som ikke blir satt ut i live. Lei av alle de gørr kjedelige utestedene i denne byen som ikke byr på noe annet enn kjip musikk og dyre drinker. Jeg er lei av været, idiotiske mannfolk som bare tenker på seg selv. Mannfolk som ikke har respekt for oss jenter og som bare gir faen. Jeg er lei av at jeg ikke klarer å spare penger, men heller bruker alt som kommer inn på alt mulig annet. Jeg er så lei av kjedelige mennesker som ikke er spontane, jeg er lei av negative mennesker som suger ut all livsgnist av en hver. Jeg er lei av et tomt kjøleskap og ikke minst det at jeg ikke klarer å lage èn forbanna rett som smaker noen lunde godt. Jeg er så lei av å være støttemedlem på SATS, og aldri klare å dra den slappe kroppen min på trening. Jeg er lei av null energi og det at jeg enda ikke har klart å kjøpe et digg pledd jeg kan dra over meg når jeg sitter i sofakroken. Det jeg har nå er et sånt heklet pyntetepppe, som ikke gir noe kos i det hele tatt. Jeg er lei av å se ut de skitne vinduene mine som jeg enda ikke har vasket siden den dagen jeg flyttet inn hit for 3 år siden. Jeg er lei av denne lille leiligheten som koster så inn i granskauen mye hver måned. Lei av det faktum at bolig-Norge er lagt opp til at man SKAL være to for å kjøpe sin egen leilighet. Det er jo for faen meg ikke alltid man er TO, er det vel? Og man vil jo for faen ikke investere i et jævla kott på 16 kvadratmeter, hvor man så vidt får plass til å snu seg rundt. Jeg er så dritt lei av å ikke oppnå det jeg vil, så lei av følelsen av å være mislykket og føle at man aldri strekker til. Jeg blir så lei av meg selv, og at jeg faktisk sitter her og klager. Det er jo bare jeg som kan gjøre noe med situasjonen, men noen ganger er det bare så forbanna vanskelig… Det er da man havner rett ned en etasje. En etasje som heter kjelleren. Et mørkt og nitrist sted uten glede. Trappetrinn for trapetrinn nærmer man seg dette hølet, hvor følelsen av å miste pusten er veldig tilstede. Her nede får man også gjerne følelsen av å ville dra av seg huden. Man føler liksom at man ikke får plass inni der. At man stenger inne så vanvittig mange tanker som bygger seg opp til en stor klump, men som ikke vil forsvinne. Man klarer ikke grine, selvom man gjerne har så inderlig lyst. Lyst til å bare skrike og la tårene trille. Jeg er for kald. For kald for å gi etter for tårene etter å ha oppholdt meg nedi dette kalde kjipe rommet. Jeg er bare likegyldig. Jeg gir faen. Jeg orker ikke mer… Jeg er så jævla dritt lei. Lei av meg selv… Heldigvis kan vi være flere i denne kjelleren samtidig, og da føles det brått mye bedre. Da kan man se det komiske i det hele, men i bunn og grunn er det bare forbanna tragisk. 

Jeg gidder ikke mer. Jeg gidder ikke mer av meg selv, Oslo, eller Norge, for den sags skyld. Det er ingen ting som holder meg her, bortsett fra vennene mine. Jeg har bestemt meg for å flytte. Bare dra ut og oppleve verden slik jeg alltid har drømt om. Reise! Reise langt bort og bare leve. Plutselig en dag er det for sent, og jeg vil ikke være en av dem som angrer på at jeg aldri levde livet da jeg hadde muligheten. Jeg nekter å ha et A4 liv. Fy fader, det må være min aller største frykt. Ha en flawless liv uten spenning. Oh lord, skyt meg! Forstår meg ikke på mennesker som orker dette. Jeg får helt vondt. Jeg skal leie et lite shabby hus langs strandpromenaden i San Diego, bli sykt flink til å både surfe og skate, og bare være! Det er første del av planen. Deretter skal jeg til Paris, for en av drømmene mine er å lære fransk. Der skal jeg bli værenede ca. ett år. Deretter drar jeg dit vinden fører meg… Hvor jeg ender opp vet jeg ikke, men én ting er ihvertfall sikkert… Bloggen blir med meg over alt. Bloggen er det eneste jeg ikke er lei av. Ikke dere heller. Jeg blir faktisk aldri lei av dere. Selvom noen av dere bare har dritt å komme med. Det er forresten helt greit. Jeg fortjener det nok helt sikkert, så la gå… Når jeg ikke liker meg selv, kan jeg ihvertfall ikke forvente at dere andre skal gjøre det heller. Jeg lover å ikke klage i morgen, men i dag må jeg bare få frustrasjonen ut. Livet er ikke alltid en dans på røde roser, selvom man gjerne skulle ønske det, og selvom man noen ganger tvinger seg selv til å tro det.

Jeg vil dra i morgen… Er det noen av dere som bor i Paris, San Diego, LA eller ett eller annet festlig sted her i verden, kommer jeg gjerne innom og sier hei. Snakkes Norge, jeg er så dritt lei av deg!

Annonse