Annonse

VI ER SÅ HELDIG

//Sponset opphold

En riktig god jul, skjønne venner ♥

Ja da var det julaften, dere, og dette er jo en av årets desidert koseligste dager. Nå sitter hele familien Thorsen + en Gjelsvik her i sofaen på Hundvåg – koselige julefilmer snurrer på TV’n, og glasset er fylt med deilig rødvin. Man kan definitivt si at julefreden har senket seg, og det føles rett og slett magisk å sitter her i pysjbuksen, og bare nyte.

Vi ankom som dere vet i går, og sjekket inn på det herlige Clarion Hotel Stavanger. Noe av det som er ekstra alright ved det å være blogger, er at man får noen gode hotell-deals rundt om kring. Èn ting er å få et sponset opphold, men når de fine folka som jobber på de ulike hotellene, faktisk går så langt som å fikse både ballonger, ramme inn bilde av oss to, plassere en rosa unicorn på sengen, og bjuda på en øl eller to, blir man faktisk rørt. Det er jo overhodet ikke forventet, men hjelpes så ufattelig hyggelig. Vi var helt overveldet da vi åpnet døren til det som skal være hjemmet vårt de neste tre dagene, og kan med hånden på hjertet si at dette så langt er en av de aller beste hotellopplevelsene vi har hatt. Takk, Clarion. Dette her setter vi enormt stor pris på ♥

IMG_1585

IMG_1666

IMG_1661

IMG_1604

IMG_1663

IMG_1615

IMG_1659

IMG_1653-2

IMG_1594

IMG_1619

IMG_1637

IMG_1647

Det er noe vidunderlig rart ved det å feire jul her i Stavanger. For første gang uten mamma, men med en så fin svigerfamilie som jeg har, blir det en nydelig julefeiring uansett. Jeg er så heldig!

Kjære venner, måtte dere få en fantastisk julaften. Nyt kvelden, slapp av og kos dere, og vit at jeg er veldig glad i dere, og at jeg setter enormt stor pris på dere.

Stor juleklem fra oss ♥

Annonse