Annonse

JEG ER TOTALFORANDRET!

//Snakker varmt om egen butikk

Det har seriøst skjedd en del ting med meg etter at jeg åpnet denne butikken forrige torsdag… Jeg har faktisk blitt et nytt menneske, og det føles så bra. I flere år har jeg jobbet alene på et hjemmekontor aka kjøkkenet. I en periode funker dette som bare rakkern, men ettersom årene går, blir man både ensom, lite effektiv og lite inspirert. Jeg gikk fra å være et supersosialt menneske til å bli mer og mer folkesky, noe som føltes veldig merkelig. Skulle liksom denne altfor sosiale bergenseren plutselig ikke like folk?

Bare fem dager etter åpningen, er jeg totalforandret. Dette gir meg så ufattelig mye energi, og det føles så godt å komme seg ut av huset og møte mennesker – møte dere som har fulgt meg i så mange år, og som jeg kommuniserer med til daglig på bloggen. Jeg har blitt et mer happy menneske, jeg har blitt mer sprudlende, og nå er jeg så on fire at det ryker av meg. Jeg har en grunn for å kle meg opp i freshe antrekk fra egen kolleksjon… Jeg har en grunn for å ta på meg litt mascara, og jeg har en grunn for å vaske håret, haha! Tidligere har jeg jo bare råtnet på kjøkkenet, iført joggis og håret i en dult – man blir jo ikke akkurat kreativ når man sitter sånn som dette, dag ut og dag inn.

Nå gleder jeg meg til hver eneste dag. Jeg gleder meg til å møte dere, til å slå av en prat, til å hjelpe dere med å finne noe nytt til garderoben eller noen fine gaver til noen dere er glad i, og jeg gleder meg over nye freshe varer som jeg kan dandere slik jeg vil. Jeg satser jo stort på sånne festlige småting, til alle som liker litt ekstra spruddel i hverdagen. Sånn som disse fantastiske strykemerkene under her, f.eks… Er de ikke fine?

IMG_1259

IMG_1266

Nå skal jeg stryke merker på alt jeg eier og har, haha! De gjør seg jo ypperlig på både jeans og denimjakken… OG på russebuksen, for de som skal være russ i 2017! Strykemerker er søren meg LIVET ♥ Foreløpig er disse kun tilgjengelig her i butikken, men skal etterhvert legge dem ut i nettbutikken også.

Jeg glemmer jo aldri hvor ofte strykemerker ble brukt back in the days… Formålet var riktignok ikke fordi det var kult, men heller fordi man skulle lappe over et hull man hadde fått på kneet på en bukse. Både tighser og olabukser var jo dekket med slike lapper, som den gang var langt ifra så kule som nå. Idéen er uansett ufattelig god – å reparere noe fremfor å kaste det.

IMG_1262

IMG_1260

Nei, dere… Nå blir det så mye happiness, farger, strykemerker og feelgood atte hjelp! Livet smiler virkelig om dagen ♥

Takk for at dere kommer innom og gidder å høre på alt jeg har å si. Når man først «putter penger på automaten» , tar det jo søren meg aldri slutt!

Love Love

Annonse