Annonse

JEG ER VERDENS HELDIGSTE…

Herregud så gøy det er med bursdag, når sååå mange gjør litt ekstra stas på deg!

Først og fremst må jeg bare takke dere for mange superhyggelige gratulasjoner – både her på bloggen, på Instagram, Facebook og Snapchat. Jeg ELSKER dere på Snapchat! Makan til kreativ, positiv, herlig og sjarmerende gjeng skal du søren meg leite lenge etter. Takk for at dere bidrar til å gjøre bursdagen min så bra som overhodet mulig. Dere rocker!

Dagen i dag har vært så fin.. Solfylt og vidunderlig, og etter frokost og hygge her hjemme, dro vi til Solsiden Restaurant for å nyte en deilig lunsj.

Restauranten ligger på nedsiden av Akershus Festning, og er midt i blinken for alle oss som er glad i sjømat. Servicen kunne riktignok vært mye bedre, og det der er så irriterende – når servicen er dårlig, men maten så god at du ønsker å dra tilbake, haha. Hvor vanskelig kan det være, liksom? Å smile litt, og komme bort til bordet for å sørge for at vi har alt vi trenger!?!? Det var tydligvis en vanskelig oppgave her på Solsiden, men nok om det.. Kvelden er enda ung, og vi har enda et lite restaurantbesøk på planen. Jeg gleder meg sånn!

På veien hjemover tok vi en liten runde på deilige Løkka for å se litt på livet – det er alltid like hyggelig, og ekstra kjekt er det når du klarer å grine deg til en gassballong, hahah! Hilsen Kristin 8 år, LOL!

Nå skal resten av bursdagen nytes til det fulle, så da vil jeg bare ønske dere alle en vidunderlig lørdagskveld. Måtte den bli like fin som dere, og fininger? Det er fortsatt ikke for sent å nominere meg til Vixen Blog Awards (HER) .. Sånn hvis dere mener at jeg fortjener det, hihi!

LOVE YOU ALL 

Annonse