Annonse

JEG FALT FOR FRISTELSEN… IGJEN!

God morgen, vakringer  

Bare tanken på sommermorgen på balkonegn, lørdag, kaffe i koppen, solskinn, bare tær og en rolig start på dagen, gir meg frysninger.. Dette er virkelig den perfekte måten å starte dagen på, og jeg kan ikke unngå å smile her jeg sitter og nyter. Jeg får faktisk følelsen av å være på ferie, og denne lille stunden her ute, får meg til å glemme alt om hvor jævlig det ser ut her, haha. 

Når jeg sitter her glemmer jeg faktisk alt om pappesker, klesvask, skitne gulv, hybelkaniner, oppvask, rot, og pappesker. Jeg klarer faktisk å sette alt dette på hold til jeg er kommet i bunnen av kaffekoppen, og det er et sånt lite avbrekk både jeg og alle andre har behov for innimellom. Noen ganger må man faktisk legge alle plikter og oppgaver til side, for å nyte. Å nyte er så viktig!

Men okei, haha.. 

Jeg falt så forbanna hardt for fristelsen i går.. Det så dere på Snapchat! For jeg skulle jo bare en liten tur innom Skeidar for å få fatt i en kommode som var på salg. Salg er LIVET! Jeg elsker å få fatt i godbiter til redusert pris.. Jeg føler jo at jeg vinner i lotto, haha. Men nok om det.. Jeg gikk ned i den derre hurra-avdelingen.. Der hvor alt av plukk og småtterl befinner seg, og der stod en to meter høy palme i utstillingsvinduet. En palme av typen masse palmeblader oppover på en stamme. En sånn sinnsykt fin en, vet dere.. Og den koster jo egentlig en formue, men så var den på salg. Og dere vet jo nå hva salg gjør med meg.. Så jeg kjøpte den. Uten å blunke. Jeg bare tok den med meg fra utstillingen, og drasset det to meter høye dråget opp til bilen. Jeg er SÅ fornøyd!!

Og så kjørte jeg for å hente Dennis på jobb.. Det var jo så vidt han fikk plass i bilen på grunn av den grønne jævelen som lå utover alt, og dere kan jo bare gjette hva han synes om dagens innkjøp, haha.. Han var på langt nær like begeistret som meg, men etter at jeg fikk fortalt hvor jeg hadde sett for meg at den skulle stå, ble han litt mer giret, hurra! Jeg gleder meg til å vise dere  

Nå skal vi straks få i oss litt frokost, og deretter suse av sted til Ulefoss. Vi har funnet en tiki-bar på Finn, som selvfølgelig blir perfekt i den nye hagen vår, haha!

Nyt dagen, babes! Og dere? Det er fortsatt mulig å nominere meg til Vixen Blog Awards i så mange kategorier dere ønsker. Gjør dere det, blir jeg så ubeskrivelig glad  

LOVE YA!

Annonse