Annonse

JEG FANT, JEG FANT!

Helloooo!

Nå sitter jeg her på kjøkkenet – lettere forbauset over hva jeg nettopp klarte å leite frem hos Fotoknudsen. Back in the days, da man akkurat hadde blitt kjent med digitalkamera, og på den tiden hvor jeg fortsatt ønsket å fremkalle bilder, gjorde altså Fotoknudsen det mulig å laste opp digitalbildene, slik at de kunne fremkalles. Jeg hadde helt glemt at jeg hadde opprettet en profil, og det sjukeste var jo at jeg husket både brukernavn og passord.

Plutselig ble jeg innhentet av fortiden, og bilder fra et tidligere liv slo meg rett i trynet. Blant bilder av eksen som jeg kunne vært foruten, fant jeg bilder som fikk meg til å trekke på smilebåndet – de må jeg selvfølgelig vise frem her på bloggen.

Disse bildene er fra 2006/2007/2008. Det er pokker ta en hel evighet siden… La oss begynne med Fokus. Herreguuud! Se på han, da… På bildet til høyre er han 12 uker gammel, og jeg glemmer aldri hvor stas det var å ha hund i hus, eller hvordan han sjarmerte alle i senk! Det er vanskelig å få frem på bildet hvor knøttliten han var her, men det var så vidt vi fikk øye på han da han hoppet rundt. SÅ liten var han faktisk…

PicMonkey Collage2

Og så har vi den fantastiske morfaren min… Verdens beste morfar med glimt i øyet! Han hadde også alltid et smil på lur, og var den mest fantastiske morfaren i verden. Han var så vittig uten at han visste det selv, og her er han iført mine solbriller, som jeg var så sjuuukt stolt av. Gud hjelpe meg så fornøyd jeg var med de solbrillene, haha…

Mesteparten av disse bildene er tatt på den deilige hytten vår, som vi dessverre ikke eier lenger. Herlighet så mange gode minner jeg har fra denne nydelige plassen, og heldigvis har vi mange fine bilder å titte på når vi lengter tilbake.

Haha, se på meg da… Med den samme rotete frisyren som i 2016. Her snakker vi konstant kråkereir, lol!

PicMonkey Collage1

Memories… Dette var et herlig tilbakeblikk!

Flere av dere ønsker å se de første profilbildene mine på Facebook, og det skal vi selvfølgelig få til. Viser dem frem i løpet av uken.

Hva står på helgeplanene, fininger?

Her har vi ryddet og vasket, så nå er cribben omsider klargjort for en avslappende helg ♥ Kos dere så lenge, så sees vi snart!

Annonse