Annonse

JEG FANT, JEG FANT!

Noe av det kjekkeste som finnes, er å gå gjennom en minnebrikke man ikke har sett på en stund, og finne tilbake til bilder som enda ikke er publisert på bloggen. Når vi er på ferie tar jeg alltid flere bilder enn det jeg husker å publisere, og det er så kjekt å se tilbake på snapshots som vekker gode minner. I dag er det Las Vegas som får gjennomgå nok en gang – men altså, jeg blir aldri lei av å knipse bilder her. Dere vet jo at dette er og blir min soleklare favorittdestinasjon, og jeg håper dere er klar for en nytt bildedryss – juuhuuu!

Åh, take me back, sier jeg bare!

Nå kom Ida akkurat inn døren, og hun sitter i skrivende stund ute i solen med et glass rosé! Vi skal på pool party i dag, så nå venter vi bare på de andre chicksa, før vi setter kursen mot dagfylla og fest. Jaddaaaa!

Noen kjekke planer i dag, babes?

Annonse