Annonse

JEG FANT, JEG FANT!

Det er så gøy å gå gjennom minnekortene man har liggende – i hvert fall når man finner en haug av bilder man hadde glemt. I dag har jeg scrollet meg gjennom en haug av bilder – både fra København, her hjemme i Oslo, og til og med i Riga. Vi tok oss nemlig en liten kjærestetur til Riga for en tid tilbake, men på denne turen valgte jeg å være helt offline og 100% tilstede. Jeg tok likevel en haug av bilder som jeg skal vise dere litt senere, men det å være på tur med kjæresten, uten å skulle dokumentere underveis, var rett og slett helt fantastisk.

I dag har jeg gleden av å vise noen snapshots fra deilige Køben, som vi besøkte tidligere i sommer. København er uten tvil et vidunderlig reisemål – det flommer over av fantastiske restauranter og freshe og funky hoteller, som er det vi setter mest pris på når vi er på reisefot. At Bettyen har bosatt seg her, forstår jeg veldig godt, og jeg gleder meg allerede til vi skal reise tilbake.

Denne gangen bodde vi på et av de råeste hotellene jeg har bodd på noen gang; Axel Guldsmeden. Et hotell som har blitt en stor favoritt hos dem som heier på bærekraftige alternativer, som er miljøbevisste, og som samtidig setter pris på komfort og kvalitet. Et perfekt hotell for oss, med andre ord! Prøv den kalde tomatsuppen til lunsj, som serveres i restauranten som satser på økologisk og kortreist mat. Yummy!

Dennis sitter i skrivende stund og redigerer den siste snutten fra Jotunheimen! Vi har kommet oss til den siste og mest krevende etappen, så det er bare til å glede seg til å se hvor ødelagte vi er på slutten av turen, haha.

Har dere en fin søndag? Og har dere det bra sånn generelt? Dere er så stille om dagen, haha!

Annonse