Annonse

JEG FANT, JEG FANT!

Åh!

Det er så kjekt å finne glemte snaps på minnebrikken, så nå har jeg den siste halvtimen drømt meg tilbake til Spania og familiehygge. Det er snart en hel uke siden jeg kom hjem, og hadde jeg hatt tid og mulighet, tror jeg jaggu at jeg hadde tatt turen tilbake, haha.

Det er litt vittig hvordan man opp gjennom årene, går fra å absolutt ikke være interessert i å dra på ferie med familien, til å synes at det er noe av det hyggeligste som finnes. INGEN sommer uten et opphold hos mamma og Jon i Spania!

Elsker denne plassen, ass.. Og t-shirten (HER), haha! Jeg har visst hatt den på meg på de siste oppdateringene her på bloggen, men når man har et favorittplagg, blir det til at man bruker det ihjel. Noe jeg forøvrig gjør med alle klærene fra egen kolleksjon, haha!

Men det går fint, sant? Og dere? Nå er det skikkelig Back to School-feeling i shoppen, og jeg krysser fingrene for at dere liker resultatet av fotoshooten like godt som meg! 

Hvordan har dere hatt det i dag, vakre venner? Noen som gleder seg til helg?

SMASK ♥ 

Annonse