Annonse

JEG FÅR FRYSNINGER!!

//Lokal tid: 12.35

Howdy folks!

Fra Indianer til Cowboy!! Sånn for å sette det helt på spissen…

I går hadde vi gleden av å nyte et Navajo-måltid akkompagnert av dans – i dag snakker vi cowboyhatt og cowboyboots, tequila, live-musikk, Junior Brown, og en hjemsøkt bar i Flagstaff! Hadde vi virkelig klart å finne enda en skjult perle? En skatt som dette, bare et steinkast unna motellet?

Ja visst!

Da de ikke serverte alkohol på restauranten vi besøkte litt tidligere i dag, bestemte vi oss for å ta turen til den nærmeste baren vi fikk øye på, nemlig The Museum Club. Skal man tro på de skriveriene som finnes om denne baren, er dette blant de mest hjemsøkte barene i nærheten av Route 66, som ble etablert allerede i 1936. Baren har opp igjennom tidene hatt flere eiere, og to av dem skal visstnok gå igjen!! Jeg tenkte ikke så mye over det, da dørvakten sa: «watch out for ghosts«, men etter å ha lest meg litt opp, skjønner jeg at det lå noe mer bak denne setningen!! Dette er jo både spennende og skremmende på samme tid.

Eieren av baren het Scott. En gitarist som var gift med Thorna, som dessverre døde dessverre i en tragisk ulykke! Hun brakk nemlig nakken da hun falt ned trappen etter en dag på jobb, og etter få uker i koma, stod ikke lenger livet til å redde. Det sies at Thorna går igjen, og at hun faktisk har vist seg såpass synlig, at gjester har satt seg ned for å prate med henne. Enkelte har til og med gått i baren for å kjøpe en drink til henne, for så å innse at den damen de nettopp pratet med ikke er der. Hun har visst vist seg bak baren også, hvor hun har tatt imot flere bestillinger fra gjester som utålmodig venter på en drink de naturligvis aldri får servert… Damn! Dette gir meg seriøst frysninger… Og vet dere hva? Jeg elsker det! For en historie!! FOR en kveld, og hjelpes for en ikonisk plass… Jeg er så himla glad for at vi har opplevd dette!

Alright… Jeg sporer jo fullstendig av her, for det jeg egentlig har lyst til å vise dere i dag, er disse bildene fra Marble Canyon! Nok en gang må jeg bare si; Halleluja! Verden er pokker ta så vakker ♥

P1010019_2

IMG_0751

IMG_0780

IMG_0785

P1010012_2

IMG_0745

IMG_0754

IMG_0761

P1010025

IMG_0767

IMG_0783

IMG_0803

P1010022_2

IMG_0773

IMG_0775

IMG_0802

IMG_0804

Nå skal vi sove. Det er nok på høy tid, etter å ha herjet og styrt med live-sending på facebookprofilen til Dennis!! Sånne live-sendinger må man vel strengt tatt aldri drive på med etter litt for mye innabords, eller? Haha!

Sees om noen timer, finingene mine ♥ Jeg er så glad i dere!

Annonse