Annonse

JEG FIKK SOM FORTJENT!

Jaddaaaaa, jeg fikk som fortjent… 

Etter nesten en halv time med fotmassasje, klinte Dennis til bak kamera, og var til og med villig til å bli med på en outfit shoot blant et folkehav ved oljemuseet, haha. Dennis HATER nemlig å leke fotograf når der er tilskuere til stede, men den fotmassasjen må ha gjort noe med både viljestyrke og pågangsmot, haha!

Han tok i hvert fall nærmere 80 bilder av meg mens jeg poserte for harde livet, og når kun 12,5 % av bildene er relativt brukbare, sier det litt om hvor lite fotogen jeg faktisk er, haha! Jeg hater jo å bli tatt bilde av, og det er faktisk ganske sløkket når man skal blogge på fulltid! En vakker dag skal jeg lage et album til dere, med alle de bildene som aldri ble publisert.. Da skal jeg garantere dere en sinnsykt god latter, hahahahahh!

Leggings fra StyleConnection HER // Skinnjakke fra BLK DNM // Strikk fra Monki // Nye boots med digg fôr fra Dr. Martens/DNA // Skjerf fra TopShop // T-shirten er Dennis sin, og den er fra H&M Mann // Ryggsekk fra Monki // Snapback fra Karl Alley (tilsvarende HER)

Denne lørdagen har vært så fantastisk så langt, og vi har akkurat kommet til hotellet etter en nydelig og superhyggelig lunsj hos svigers. Jeg elsker familien til Dennis, og må være verdens heldigste svigerdatter som har disse vidunderlige menneskene i livet mitt. Om ikke lenge blir det hygge hos et vennepar, så jeg får vel kaste meg rundt og få på meg noe litt mer pyntet. 

Nyt kvelden, fine venner! Jeg er så glad i dere ♥

Annonse