Annonse

JEG FORBEREDER MEG MENTALT…

Happy lillelørdag ♥

Beklager at jeg ikke stakk innom i går kveld… Min kjære venn, Morten, fylte hele 30 år i går, og det måtte selvsagt feires i lystig lag. Vi spiste nydelig tapas på Delicatessen, og ble sittende litt for lenge, haha. Jeg skulle nemlig opp klokken seks i dag morges for å rekke en fotoshoot, og de fire usle timene med søvn bidro ikke akkurat til en knall start på dagen, hehe. 

Nå sitter jeg altså her og blir sminket og dullet med, og innimellom dagens gjøremål, forbereder jeg meg mentalt på avreise til Lesvos. For å være ærlig tror jeg faktisk ikke det er mulig å bli helt 100% klar for en slik tur. Jeg vet jo hva som møter meg, men jeg aner ikke hvordan jeg kommer til å reagere… Kommer jeg til å grine meg ihjel? Kommer jeg til å være i stand til å stenge av alt av følelser, bare jobbe på, og heller la alle inntrykk synke synke inn på vei hjem? Vil denne turen forandre meg som person? 

Det er mange spørsmål som går gjennom hodet mitt hver eneste dag, og jeg både gruer og gleder meg på én og samme tid. Jeg gleder meg til å kunne bidra, til å kunne gi en klem til noen som trenger det, til å formidle en sterk historie, og til å gjøre nytte for meg der det trengs aller mest, men så gruer jeg meg noe voldsomt til å faktisk se hvor skadet vår verden er på nært hold. Jeg gruer meg til å se hvor ille så mange uskyldige mennesker har det… Jeg gruer meg til å se gråtende barn… Til å kanskje være vitne til at dyrebare liv går tapt, og til å føle meg fullstendig hjelpeløs i en håpløs situasjon. 

Nå må jeg bare dra, og ta en dag av gangen… Jeg må la inntrykkene få lov til å synke inn, og jeg må la meg selv få lov til å reagere. Jeg er veldig spent!

Jeg ønsker å benytte anledningen til å takke dere som har sendt ull til meg, som jeg kan ta med nedover… Og som jeg skrev på Facebook, så har jeg problemer med innboksen, slik at jeg rett og slett ikke får svart dere på meldinger. Om det er flere av dere som ønsker å sende ull eller fleece, så kan dette sendes til:

Kristin Gjelsvik
Heimdalsgata 12A
0561 Oslo

Det settes enormt stor pris på, vakre venner, og jeg vil også takke alle dere som har vippset over penger til meg på 932 31 759. Takket være dere, har jeg hatt muligheter til å kjøpe nødvendige ting som blir med nedover, og i tillegg får jeg muligheten til å kjøpe det som trengs gjennom oppholdet, som bl.a klær og sko. Jo mer dere vippser dess bedre er det, og jeg kan ikke få takket dere nok ♥ Dere er en gjeng med unike mennesker med et stort hjerte, og jeg er så glad i dere!

Nyt dagen så lenge, så sees vi etterpå. Jeg tar en haug av behind the scenes-bilder, og disse skal dere få se i ettermiddag. 

Stor klem herfra ♥

Annonse