Annonse

JEG FORSTÅR DET BARE IKKE!!!

Hallaisen og god onsdag!

Fokus har prøvd å vekke meg fra klokken halv seks i dag morges, og jeg tror hele nabolaget har hørt den ildsinte bergenseren skrike og rope «NEI» opptil tjue ganger. Vinduet stod jo på vidt gap, og jeg hylte så høyt at de må ha hørt meg helt oppe i Birkelunden, haha. Hunder kan faktisk være noe av de mest irriterende skapningene som finnes, men de sprer jo så mye glede at det veier opp for den irriterende delen. Nå er vi begge oppe og i godt humør, på tross av en litt slitsom start på dagen.

Folkens?

Det er to ting jeg ikke forstår meg på, og da mener jeg at jeg overhodet ikke skjønner greien. Jeg forstår ikke fuzzen eller begeistringen, men det er vel bare et tegn på at jeg er helt utdatert og ikke klarer å følge med i timen.

Den første tingen på dagens lille liste, er dette hysteriet rundt den nye appen Pokémon GO! Altså, hva i alle dager skjedde med det, liksom? I går snakket jeg med Dennis, og han bare: «Kristin, nå er livet komplett. Jeg har jaktet på Pokémons i hele dag, og har blitt Pokémon-trener. Nå gir jeg opp alt annet, for jeg har funnet meningen med livet» … Okei, det var kanske ikke så drastisk, men det var søren meg ikke langt i fra. Hva i alle dager skjer med verden, folkens???

«Half of my high school class mates are getting married and having kids, and the other half are out chasing Pokémon. What a time to be alive!»

Mhmm.. What a time to be alive!

pokemon-go-nick_statt-2016-2.0

Nummer to på listen over ting jeg overhodet ikke forstår meg på, er SKAM.

Unnskyld, nå er det sikkert mange av dere som rynker på nesen og synes jeg er verdens merkeligste person – SKAM har jo vært den store snakkisen i år, og jeg FORSTÅR DET BARE IKKE! Okei, jeg har ikke sett en eneste episode, og har vel egentlig ikke noe jeg skulle sagt, men er denne serien så forbanna fantastisk som alle skal ha det til, eller er det bare blitt en greie man liksom bare MÅ digge, sånn for å ikke skille seg ut fra resten av befolkningen!? Haha!

Please si at jeg ikke er alene i denne verden om å ikke være en fanatisk SKAM-fan, eller å ikke ha et sterkt behov for å se denne serien. Eller er jeg den eneste? Jeg tror søren meg at jeg er den eneste, haha!

SSD39AvA5SnvxutvhdQl_AgoPxg-VrRIEF71NJQhItTQ

Sånn… Back to work!

Peace & Love ♥

Annonse