Annonse

JEG FREAKER UT!!!

OMG!!!

Er dere klar over at jeg i skrivende stund, har det høyeste budet på DRØMMELEILIGHETEN?

Dette er den villeste tirsdagsmorgenen jeg noen sinne har hatt, og jeg freaker fullstendig ut her jeg sitter. Jeg vet at det er en annen hissig jævel som er like giret på denne cribben som oss, så nå er det full krig, haha!

Og så kicker jo konkurranseinstinktet inn også, vet dere.. Så nå SKAL jeg bare vinne! Og med en sånn holdning er det viktig å trekke pusten og faktisk tenke over at det er mye penger det er snakk om her, og at man ikke skal punge ut altfor mye, BARE fordi man ikke klarer å la være, haha! 

Okei.. Jeg dør! Her går det i telefonsamtaler med Dennis, megler, og bankmann om en annen, og jeg kommer garanter til å være helt skutt etter disse timene med høy puls og max stress. 

Snakkes senere, fininger ♥

Phuuuuuuu!!

Annonse