Annonse

JEG FUNGERER IKKE UTEN DENNE…

 

Jeg er jo egentlig veldig digital av meg – det meste jeg gjør foregår gjennom en mac eller en telefon, men er det én ting jeg ikke får meg selv til å benytte meg av, så er det digital kalender. Jeg er skikkelig gammeldags rundt akkurat dette, for ikke pokker om jeg skal skrive inn avtalene mine via et tastatur og en skjerm, haha.  Jeg MÅ skrive for hånd på et papir, for det er først da jeg klarer å få en skikkelig oversikt over avtalene mine og diverse gjøremål. Jeg er jo også en sånn rar liste-person, så det kan nok ha noe med det å gjøre, tillegg til at jeg oppriktig synes det er gøy å skrive.

Et av høydepunktene vært eneste år, er når jeg mottar en ny almanakk – det er faktisk en lykkens dag når denne almanakken dumper ned i postkassen, og jeg blir like giret på å begynne å bruke den, som jeg ble back in the days, da jeg gikk til innkjøp av ny skoledagbok. Husker dere følelsen, eller? Åh! Få ting var så awesome som en kul skoledagbok.

Nå skal jeg gi litt gratis reklame til Personlig Almanakk. Jeg har ikke bedt om spons, ei eller har Personlig Almanakk betalt for dette innlegget, men produktet (som jeg med glede betalte noen hundrelapper for) er så bra at jeg ikke kan sitte her å holde kjeften min lukket, bare fordi jeg ikke «får noe tilbake» – det er jo forøvrig bare sjukt dårlig gjort. Så… Folkens? SE på den latterlig freshe almanakken som lå og ventet på meg i postkassen i dag, da!? Er den ikke fiiiiin?

IMG_1589

Med eget design og greier, som gjør hele almanakken så ufattelig kul. Det er jo så rått å lage noe personlig og eget, og jeg elsker min nye følgesvenn – denne skal være med meg i vesken hver eneste dag fremover. I over ett år skal vi to være sammen, og jeg gleder meg til å dra denne spreke, lekne og fargerike lille saken her, opp i seriøse møter, haha.

IMG_1599

IMG_1591

IMG_1593

IMG_1597

IMG_1602

Jippiii!

I dag er en fin dag. Jeg er så glad og sprudlende, og det på gunn av tre ting:

1. Bettyen er på vei til Oslo, og i kveld skal jentene samles til en heidundrandes fest.

2. Jeg har fått besøk av så ufattelig mange herlige kunder gjennom hele dagen i dag, og kost meg glugg med sååå mange fine folk.

3. Det er fredag!

Har dere en bra dag, fininger? ♥

Annonse