Annonse

JEG GÅR ALDRI LEI!

Heia, darlings ♥

Vet dere hva? Jeg må faktisk konsentrere meg skikkelig for å ikke snakke om været, haha. Jeg klarer bare ikke å holde værsnakket mitt tilbake. UNNSKYLD! Jeg MÅ snakke om været.. Jeg bare MÅ!! 

En av dere fortalte meg at det i går snødde i Hemsedal, og på nyhetene hører man om snøkaoset på fjellovergangene. Unnskyld meg, men det er 2. juni for pokker. Man skal ikke være nødt til å bytte til vinterdekk for å krysse Hardangervidden, liksom.. Jeeez, hva pokker skjer? Regnet høljer ned utenfor, og det er så kaldt at jeg har funnet frem parkasen som holdt meg varm i vinter. I fjor på denne dagen satt jeg i Valdres med gode venner, iført bikini fordi det var så hinsides varmt, mens vi grillet og hadde det helt fantastisk.. Dette er helt tragisk, haha, og nå har jeg fått sagt det jeg ønsker om været.. Jeg lover å ikke snakke så mye mer om det, ok? 

Så.. Over til hva dette innlegget egentlig handler om – instaaaa-piiiinstaaaaa! It never gets old!

Jeg syntes det var på tide å samle mine siste instaøyeblikk i en sprudlende kollasj, og hvis du enda ikke følger meg, blir jeg kjempeglad om du velger å gjøre nettopp det. DU finner meg HER. Sleng gjerne igjen ditt brukernavn også.. Det er så kjekt å se ulike profiler og fine bilder, og så skal du ikke se bort i fra at du blir ukens Instagram, som publiseres hver søndag, hurra!

Okei, fine venner.. Nå skal jeg spise resten av rekesalaten jeg begynte på for to dager siden, og så skal jeg fortsette på ryddeprosjektet jeg startet på i går kveld. èn ting er i hvert fall sikkert, og det er at jeg bør ha et klessalg i nærmeste fremtid!!

Måtte dere få en nydelig tirsdag ♥

LØØØV

Annonse