JEG GIKK AMOK SOM ALLTID

Det er ikke rart at jeg føler meg som verdens heldigste blogger, når jeg har så fantastiske lesere. Tusen takk for at dere engasjerer dere så mye, at dere gir meg konstruktiv kritikk når det trengs, og at dere heier på meg når jeg trenger litt ekstra motivasjon. Dere er rett og slett gull verdt, og jeg setter ubeskrivelig stor pris på dere alle sammen ♥

Det begynner å bli noen dager siden jeg var på Plantasjen med Setare. Jeg gikk amok som alltid, og mistet fullstendig kontrollen da jeg entret den rosa avdelingen blant uteplantene. På et øyeblikk var handlekurven full, haha. I går fikk jeg omsider plantet alle blomstene i krukkene utenfor – nå var det nemlig på høy tid å pimpe opp den lille uteplassen vår, siden vi tross alt har entret den første, offisielle sommermåneden. Tenke seg til, nå er vi i juni.

Fargekombinasjonen jeg gikk for denne gangen var oransje, mørk og lys rosa, grønt og hvitt, og bare sjekk den fine «syden-blomsten» som står bak meg. Denne knallrosa herligheten finnes overalt i Spania, så nå skal jeg få litt Spania-følelse i egen hage. Om den kommer til å trives her hos oss blir spennende å se, i hvert fall nå som sommeren tydeligvis lar vente på seg. I dag kom regnet tilbake, og temperaturene har vi ikke kunnet skryte av på lange tider. Hvor blir sommervarmen av?

Nå gjenstår fargerike puter til sofaen, og enda flere store lykter som kan bidra til å gjøre det ekstra koselig når mørket faller på. Jeg gleder meg til å bli helt ferdig, og til å vise dere hvordan det har blitt.

Håper lørdagen behandler dere bra! Her i huset er frokosten inntatt for lengst, så nå venter vi bare på opplett slik at vi kan ta en liten trilletur ♥