Annonse

JEG HAR ALDRI SETT NOE LIGNENDE!

 

//Bilder av klær fra egen kolleksjon

God kveld fra Snarøya ♥

Jeg har tatt turen ut til den fine mammaen min. Jon er på reise til i morgen, så da overnatter jeg her til i morgen. Det er kjekkest for mamma at hun har noen rundt seg, og det er jo så innmari koselig for meg også, og få litt kvalitetstid med den som betyr aller mest for meg.

Nå blir det snart litt rødvin og dype samtaler på oss, men før jeg kobler ut og konsentrerer meg om det som skjer her ute, skal jeg omsider dele de elleville bildene fra shooten jeg hadde med Alexandra og Mia ♥

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har sett noe råere typ EVER. Jeg har ikke sett noe lignende, og er så forbanna stolt over at jeg fikk muligheten til å kle opp disse herlige chicksa her, i min nye kolleksjon. De rocker hvert eneste plagg, og jeg måtte faktisk felle en liten tåre på shooten av ren begeistring. Dere kan jo tenke dere hvor mye jeg klappet og hoppet opp og ned, haha!

Mine damer og herrer, her har dere resultatet. DAMN!

MiaogJoner-23
PicMonkey Collage11
MiaogJoner-15
PicMonkey Collage12

MiaogJoner-26

Halleluja!!!

Dette er faktisk magisk, er det ikke vel? FOR en energi! FOR en lekenhet! FOR noen damer! Hva synes dere?

Alle antrekk finner dere HER ♥

Hva står på planen i kveld, fininger?

Annonse