Annonse

JEG HAR IKKE SLUTTET Å BLOGGE…

Herregud… Denne ufrivillige bloggpausen strakk seg over en mye lengre periode enn jeg hadde tenkt, men livet raser jo bare forbi, på tross av disse rare tidene… I det ene øyeblikket føler jeg at tiden står stille. I det neste, føler jeg dagene aldri har vært kortere. Hvor ble april måned av, liksom? Det er merkelig og fint på samme tid, og jeg må innrømme at jeg til en viss grad liker begrensningene. Den fysiske kontakten savner jeg, riktignok. Klemmene. Men jeg elsker at vi har funnet nye måter å være sammen på, uten å være fysisk sammen. Faktisk, så har jeg vært mer sosial med venner nå enn tidligere. Fredagsquiz i Zoom, lunsjdates i Teams, og lønningspilsen i Messenger. Helt rått!

For noen uker siden møtte vi mine svigerforeldre for første gang siden frebruar, og det var så deilig å ha dem på besøk. Og for at det ikke skal gå for lenge mellom hver gang de ser sitt lille, store barnebarn, har vi nå dratt til Stavanger for å tilbringe kvalitetstid sammen med dem ♥ Nå nyter vi samvær med disse fine, og Falk er i ekstase. Jeg tror han begynner å bli lei av de samme to trynene han ser hver eneste dag, haha, så dette blir han så glad for! Det kan vi faktisk se på hele han!

Jeg tenkte å dele noen bilder fra den siste tiden… En lett blanding av hummer og kanari…

Liten fyr som koser seg i spisestolen som Nina nylig har pusset ned og malt. Jeg husker disse stolene så godt fra barndommen… Sånne man kunne «brette» på midten, og så gikk den fra å være høystol til en slags bil. Husker dere?

Detaljer på badet. Jeg er forresten ganske aktiv på @gjelsvikhome på Instagram, og koser meg så sjukt mye med å dyrke denne hobbyen min.

Lunchin’

Farmor og en liten panda på ny sykkel, da de var hos oss for noen uker siden ♥

Tid for ompotting av alle de grønne herlighetene! Kan det egentlig bli for mye planter? Nope!

Endelig har vi fått på plass garderoben i gangen oppe, og jeg er så fornøyd med resultatet. Jeg har prøvd å være litt kreativ og bygge egen benk som skulle passe perfekt på mål inni dette lille «hukket» , og alt som gjenstår nå er et teppe på gulvet, og spiler på veggen bak benken. Det tror jeg kan bli veldig fint!

Vakker Magnolia på Hageland i Drammen! Tenk så magisk det hadde vært å ha et slikt tre i hagen?

Glad bergenser på plass i Stavanger, og en altfor fin Monstera som koser seg hjemme i Drammen!

*Decisions, decsisions* Jeg skal ha en kontrastfarge i stuen oppe, og sliter med å bestemme meg. Nå heller jeg mest mot «Oslo» fra Jotun, og tror den kan bli sjukt fin.

Fargerike bøker er en superfin detalje for å tilføre mer liv og energi i gangen! Elsk!

Ny favorittplante… Søvranke!

Deilige Hundvåg. Sjøen ligger bare et steinkast unna svigers, og det er så sjukt hyggelig!

Det har gått et par supergode cucumber mojitos i løpet av denne karantenen. Oppskriften på verdens beste drink finner dere her!

Vår fargerike stue. Dette er bare begynnelsen, og jeg har noen ville planer for dette rommet. Det er bare til å glede seg til fortsettelsen!

Lun og sval stemning på soverommet. Det er så deilig å ha morgenkåpene like ved sengen, slik at turen til badet om morgenen blir litt koseligere!

Kom gjerne med noen ønsker til hva dere ønsker å se her på bloggen fremover. Er det noe spesifikt dere savner? Hverdagsliv? Oppskrifter? Kjør på! Og takk for tålmodigheten ♥ Dere er gullegode!

Annonse